Publicerad 2010-04-06 09:48:03 i Wilja 0-3 månader,

Underbar dag i Stockholm, träff med ALLA!




  

  

  

  

  

  

Igår så blev det ju premiäråk för mig och lille Wilje till Stockholm! Och HUR bra som helst gick de, inga problem alls. Hon åt, sen låg hon och kollade ut mot fönstret i ca 30 minuter tills hon somnade. Kom fram till stan, mötte upp Morbror Bartek och Buddha, gick till John Chris och fikade lite! hur mysigt som helst. Ni skulle sätt min bror, han stirrade bara på henne. Tog ett tag innan han vågade hålla i lillan! men tillslut så... Sen kommer vi till de roliga. Mamma Patricia glömmer bort att hon ska möta upp Pappa vid södrastation 15.45 och klockan va 14.30 när vi upptäckte de, oops så att säga. Men då tar Wilja och börjar KASKADBAJSA ÖVERALLT!! Höll på att byta i deras soffa pga att dom inte hade nå skötbord på toaletten, men då... då jävlar, hon bajsa ner TRE hela blöjor, de bara forsade ur henne. Bajsa på mammas tröja, på morbrors vantar.. Ja, bajs som sagt ÖVERALLT! :P

Men med ett skrikande barn så klarade jag av stressen som ett proffs fick jag höra!^^, de tackar vi för.
Sen tog vi en promenad från medis ner till södrastation där simon stod och väntade. Va LIVRÄDD att han skulle gått och fått panik över att vi inte va där.

Kom hem till hans föräldrar, där farmor och farfar, faster, kusinen, & farbröderna väntade på lilla älskade Wilja! va lite orolig över hur det skulle gå. Som ni vet har vi inte haft världens kontakt med simons mamma, då hon inte riktigt.. Brytt sig? men igår ville hon inte släppa lilltjejen! så vi hoppas att de ändrar sig i framtiden. Får låta henne ta den tid hon behöver helt enkelt! Sen fick Wilja MASSOR av fina presenter, fick inte med oss allt! "/ Fick labans babygym av simons syster, men de fick vi inte med. Å två kassar me kläder! shit, hon har en större garderob än mig just nu! :D

Sen blev det en promenad in mot söder för att hälsa på Arthur med familj, Simons 'andra' där han växt upp som liten. Där blev de tårar som spruta, alla bara kollade på henne och tyckte hon va finast i hela världen, precis! för de är exakt det hon är. Mammas lilla egna! <3 Va kvar en stund och fick ÄNNU mera presenter, jacka, blöjor, nappar. Ja, allt! Drack kaffe, åt bullar och pussa på henne.

Sen iväg igen mot tåget då gudfar Jimmy kommer med ÄNNU mera kassar me presenter! :O Bortskämda lilla skitunge är va hon är, två jätte fina klänningar och kort från hans mamma och honom. Blev bara en snabbis då han ska tillbaka till lumpen. Men nästa helg så ska han få kramas ännu mera med Wilja! :D

Sen blev det tåget hem efter en heeeeldag me lillan som sovit så gott i vagnen och hemma hos farmor och farfar. När vi kom hem hade vi att göra me en liten piggelin! så de blev att stoppa henne i ett litet bad och tvätta bort alla baciiiiiller, och sen stoppas ner i en mjuk pyjamas under täcket. Åt lite mat, sen TOKSOMNA hon! :D

Postat av: Johanna

Publicerad 2010-04-06 10:47:25

oh så mysigt ni verkar ha haft:) sitter och ser över vår ekonomi, funderar att ta lillgumman och åka ner ännu en vända, det hade vart kul o ses ( vill också träffa bebben:P)

Postat av: Hannele - Mamma till Kevin & Gravid igen ♥

Publicerad 2010-04-06 11:58:47

Grattis till bebisen ^^,

Postat av: emma

Publicerad 2010-04-06 13:52:10

hon är så fin!! :) GRATTIS IGEN

Postat av: Catharina

Publicerad 2010-04-06 13:56:48

Gud vad mysigt det ser ut att vara.

Tycker barbarapappa och laban är så fina! Hoppas allt går bra för er!

Postat av: Sannixen-med en gosse i magen

Publicerad 2010-04-06 19:32:33

Vad mycket fina saker ni fick :)

Postat av: Josephine Westling - Gravid

Publicerad 2010-04-06 23:08:19

va härligt att allt gick bra. trotts att hon sket ner hela cafét :p hihi..



kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela