Publicerad 2012-05-05 23:11:30 i Novalie 0-3 månader,

Sådär tyckte Novalie om tjeckien!
Precis sådär tyckte Novalie om matchen när tjeckien spelade!♥
Kvällen har spenderats med att ha busat järnet med lilla Wilja! hon åker ju till Pappa imorgon, så har pussat och kramat ihjäl henne innan hon la sig i sängen för att sova! Novalie har varit lite less nu på kvällen, snorig och ena ögat är svullet. Kanske är något på G iallafall? Wiljas ögon är helt bra, men Novalies är inte helt hundra.
Känns som de kommer bryta ut, men att de inte hänt ännu. De geggar lite i vrån, men inte mycket alls. Så baddar med pad och tvättar ögat med ljummet vatten ofta! Men lite kinkig har hon varit och förkylningen har satt sig. Dumma! The mama är också snorig, likaså Wilja!

Imorgon så ska vi lämna fröken till Pappa innan 11, sen åker vi till Uppsala och kollar på Pappa Linus match!
Om vi inte känner oss dåliga såklart. Håller sig febern borta så är frisk luft bara bra! På med varma kläder och andas in, andas ut. Sen blir det bara att sova, känner att jag bara vill ligga i sängen till klockan slår 12 och inte ha några måsten! Lillan har ju sin sovperiod heeela förmiddagen och är vaken eftermiddag/kväll. Tackar!

Så strosa runt i pyjamas i en HEL dag, amma, flaska, kolla på film.
Deg. Göra ingenting. Inte städa. Inte tvätta. Inte laga mat. Inte göra nått!
UNDERBART.
Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

Patricia.extensions@hotmail.se


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela