Publicerad 2012-05-18 12:24:11 i De bästa av Bålsta! <3,

Förändringar!Hej alla goingar!

Först & främst vill jag be om ursäkt för riktigt dåligt bloggande! Men aalt har sina förklaringar, och stora förändringar kommer att ske! Så håll ut. Och hoppas ni vill följa med på min resa ♥ Ge de lite tid för det ger även jag! men mycket nytt & skoj kommer att ske.

På morgonen så kom Anita för färg & en extension. Och nu väntar jag på Petra som kommer vid 13.
Sen har jag jobbat klart för dagen! Ikväll eller i em så ska de hittas dopkläder till heela familjen :D ska köpa de mesta till dopet också. Så vi har det gjort :) Alla mina räkningar har betalats & storhandla ska vi göra! Passa på när vi är själva & ett barn mindre! Blir lite enklare så.

Imorgon ska jag göra min första FRANSFÖRLÄNGNING! 
Ser fram emot de så sjukligt. Eftersom jag mer än sällan sminkar mig när solen lyser, så kan de va skönt med ordnade bryn & fransar. <sen skaa Wilja hämtas hem redan imorgon!! Och träffa Becca.
Det är mycket nu^^,

Ni som vill ha lite mer koll på vad som händer, följ mig på instagram: mammasangel
Jag vill inte blogga allt för mkt innan allt är ordnat.
Fick ett roligt samtal för ett par dagar sedan! :D
Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

Patricia.extensions@hotmail.se


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela