Publicerad 2012-03-01 15:07:40 i De bästa av Bålsta! <3,

Dessa glesa uppdateringar!





Saknar ni mina uppdateringar? :D ♥ Här kommer en liten iallafall.
Mammahjärtat är lite känsligt idag! Lämnade över en ack så glad flicka till sin Pappa, och ska inte få se hennes lilla ansikte förens på Söndag!
Lillan har kommit tillbaka senaste veckan, de där monstret som intog Wilja för ett tag är borta med vinden!
Kan tänka mig att de va mycket för henne, mamma va ledsen, irriterad, sur.. Hade ont, hon kände nog att något va på G även om jag försökte undvika att hon skulle se de med allt jag bara hade! Men nu, åh. Min tuss♥ Min fina stora bebis, som också är en fantastisk storasyster & som är så himlans snäll!

Igår kväll så kom fina Rebecca hem till oss med presenter till barnen! (ska ta kort på allt) så småningom! Men både Wilja & Nova fick två stycken handgjorda canvastavlor, me personliga tryck.
Lill snorpan fick en jätte fin Body & en liten tunika till våren! Åh, tack fina du.

Jag känner att ja dock kunde ha varit piggare! Va helt död mot kvällen, och de har hänt något med min rygg. (alltid ska de vara något) är man inte gravid så kommer nästa! För någon dag sen så 'small' det till på högra sidan av ryggen när jag lyfte upp Wilja från vagnen! De går som ett bälte kring, och fram mot mellangärdet. Vissa rörelser så får jag kippa till efter andan för de hugger sådant! Hoppas att det snart släpper.

Men kvällen bestod av en massa mys! Rebecca tog den lilla, och mamma hann att mysa järnet med den stora.
Wilja somnade inte förens 21 igår!! Trött tjej idag på dagis? ohja! hon sov 1.45 idag, hon som max sover i en timma. Rebecca sov över, så imorse hade vi lite frukostmys!♥

Postat av: Caroline Elisabeth - Mamma till Jennifer

Publicerad 2012-03-01 15:16:55

Aj! Hoppas ryggen din blir bättre och att det inte är något allvarligt! Sååå fina de är små tjejerna! :) hoppas ni får en fin helg även om du kommer längta ihjäl dig efter fina Wilja! :) Kramar!

Postat av: Rebecca

Publicerad 2012-03-01 19:39:58

Men åh! Älskar bilderna på mig Nova,så fina! Och bilderna jag tog på Wilja, underbara W.



Varsågod, det e dem värda :) Du glömde nämna fotoalbumet ;) haha!



Tack för sovplatsen! :)



Ses snart <3

Postat av: Emma

Publicerad 2012-03-01 20:29:57

Helt förståeligt med glesa uppdateringar!! Passa på och njuuut!!! :)

Postat av: malin - mamma till thea

Publicerad 2012-03-01 22:44:30

vilka underbara döttrar du har! :) och wilja, vilka ögon! hoppas att ryggsmärtan går över snabbt!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela