Publicerad 2012-03-13 08:40:21 i De bästa av Bålsta! <3,

Godmorgon säger vi <3






Gomorgon säger vi här hemma med två glada tjejor!♥
Har precis pratat med dagis & alla barn är tillbaka och är friska! Vi beslöt oss för att Wilja ska få gå dit och leka idag, dom ska vara ute hela dagen ändå! och de är ju så fint väder ute. När jag sa de till Wilja blev hon helt överlycklig och sprang till garderoben & ville ha sina kläder! fröken har ju inte varit där på över 2 veckor nu.
Vaknade precis innan 8, båda flickorna påklädda! frukost, de ha ammats! Fotomys i soffan, ja. Vi hinner den här lilla familjen :D

Nu får vi se vart dagen tar oss någonstans!
Jag och Linus ska ut på en långpromenad, det är allt vi har inplanerat. Ut och få frisk luft! Solen lyser fortfarande med sin frånvaro! Dock är de över 10+ redan. GALET! Hej, jag älskar dig mest av allt underbara vår.

Postat av: Sofie

Publicerad 2012-03-13 09:01:01

Underbara bilder. Gör att jag längtar som tusan efter lilla mini i magen :)

Postat av: C O R N E L I A

Publicerad 2012-03-13 10:57:38

Åh vad roligt för henne att få komma och leka av sig lite, busa med barnen. Vilka superfina bilder :) Åh jag är så glad att jag hittat din blogg! Blir alltid glad när jag kikar in här, ibland känns det som att jag känner er, typ som att jag kan komma och hälsa på.. Haha fast så är det ju inte. Men du skriver så öppet och varmt, jag blir så glad :) Och dina underbara bilder gör det inte sämre!



Stor KRAM på er alla, ha en underbar dag!! :)<3

Postat av: Ellinor

Publicerad 2012-03-13 14:51:17

Åh, fina bilder på dina tjejer! Kan du inte filma dom tillsammans? :)

Postat av: Nikita - mamma till Albin&Meja

Publicerad 2012-03-13 14:59:29

Fina bilder!!

Postat av: Martina

Publicerad 2012-03-13 19:36:24

Så himla vackra flickor:) läste här längre ner om eran skäckupplevelse, rös när jag läste det! Underbart att det gick bra i slutändan, så läskigt speciellt när dom är så små:( Fick åka in med B när hon va 2 mån, hög feber och super slö! Visste inte vart ja skulle ta vägen när läkaren sa att han misstänkte blodförgiftning!! Men som tur va de bara en vanlig förkylning:)

Postat av: Jennie- Mamma till Melker

Publicerad 2012-03-13 21:18:51

Vilka fina bilder, på den ena trodde jag att Wilja hade en docka! Fick lov att kolla igen, och såg då att det var Nova! :)

Postat av: Emma

Publicerad 2012-03-14 13:13:28

Underbara morgonbilder på dina fina!! ❤

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela