Publicerad 2012-03-16 08:41:53 i De bästa av Bålsta! <3,

Fredagslyx åt mina älsklingar!



Morgonen började här strax kring 7! Jag erkänner, jag hade gärna velat få sova en liiten stund till♥
Linus gick upp och gjorde iordning välling till storfröken, sen hade vi mys i den stora sängen en stund med Novis!
Gick ut till köket och undrade vad vi skulle äta till frukost, då kom jag på den briljanta idé att överasska mina fina i vardagsrummet med lite gofrukost! Fattiga riddare med kanel, socker, jordgubbar & lite sylt! hade velat haft banan och lite grädde till. Men man tager vad man haver!

Förmiddagen här hemma fortsätter i lugnets tecken! ute är de grått, och de ser inte speciellt lockande ut att gå ut.
Sen vid klockan 13 så ska vi styra bilen mot Älvsjö! Wilja ska till Pappa i helgen.

När ska man någonsin börja känna att det är okej att hon åker?
Tycker de är så fruktansvärt jobbigt! Och jobbigare har de blivit sedan Novalie föddes! fan alltså.
Missförstå mig inte, jag är så himla glad över att Wilja och sin Pappa har den relation de har. Men samtidigt så är det riktigt jobbigt att behöva lämna! Att det ska vara så långt ifrån. Att de inte kan ses en sväng på vardagar, och att hon finns HÄR om jag vill träffa henne. Nu är hon 2 timmar bort, och de äter upp mig! Kommer ALDRIG kunna förstå varannanvecka! JAG skulle aldrig klara mig ifrån henne på de sättet. Att se sitt barn TVÅ veckor på en hel månad? ett HALVT år på ett år? nä fy!
Har inte skaffat barn för att inte få va med dom.. När hon blir äldre kanske de blir lättare, men att lämna min bebis för en vecka ger mig en sån ångest.

Postat av: Cissi - mamma till Cornelis & gravid

Publicerad 2012-03-16 08:48:32

Åh vad gott!! Synd att vi har slut på ägg här hemma annars hade jag också gjort samma! MUMS :)

Hoppas ni får en fin helg. Kram

Postat av: Anonym

Publicerad 2012-03-16 09:07:45

Har inte linus något jobb att gå till längre eller????

Postat av: Veronika

Publicerad 2012-03-16 11:45:19

Jag förstår dig. Även om hon ska till sin pappa så tappar man ju kontrollen lite och självklart vill man se sina barn varje dag. Men i det fallet så får du nog tänka att du gör henne en tjänst och att du kan ha liiite gott samvete över det ändå. Hon är ju med sin pappa. Men förstår att det är jätte jobbigt ändå..

Postat av: Johanna - mamma till 3

Publicerad 2012-03-16 11:52:09

Hej!:) läste kommentaren om Linus. Lågt skrivet. Men jag undrar hur Linus själv ser på detta att vara med i bloggen och få påhopp av elaka kommentatorer när det inte är han som skriver?



Alltså förklarar säkert luddigt:) men vad tycker han att vara delaktig i din blogg? Har ni någon oskriven lag om vad som får skrivas och läggas upp för bilder på honom och er gemensamma dotter, för din blogg är ju väldigt stor:)



Jag tycker personligen att ni är en jättefin familj. Kramar till er

Postat av: PATRICIA - Wiljas Mamma & gravid med lillasyster.

Publicerad 2012-03-16 12:02:05

10 Pappadagar, säger de dig något?

Postat av: Ninni - Foto & Vardag

Publicerad 2012-03-16 12:09:18

Men du hallå så gott! :D



Vad är det för feg person som lade första kommentaren här? :O någon som inte verkar veta någonting iaf...

Postat av: CANDY DARLING nybliven morsa & träningsfreak

Publicerad 2012-03-16 12:16:20

Mmm så gött det ser ut! har inte ätit fattiga riddare sedan jag var jätteliten, kanske man skulle testat på att göra snart!

Postat av: Frida

Publicerad 2012-03-16 12:23:13

Postat av: Frida

Publicerad 2012-03-16 12:25:40

Råkade skicka iväg en tom kommentar. Men det jag hade att säga var att jag själv har sån ångest för det där med att behöva lämna bort till pappan och jag satt och grät häromdagen för det är så jobbigt, jag känner som du: jag skaffade inte barn för att inte vara med dom.. näe, det är så otroligt jobbigt och ibland önskar jag att jag och min dotters pappa kunde vara tillsammans bara för att få ha henne hemma hela tiden. Men så kan man ju inte tänka heller, för det finns ju en anledning till att det tog slut. Men sorgligt äre!

Postat av: Anna

Publicerad 2012-03-16 12:33:15

Inte för att vara sån, men när man skaffar barn kan man ju inte vara egoistisk, vill pappan ha varannan vecka tycker jag att han ska få det!

Tänk om Du vore den pappan som ville ha varannan vecka men bara fick träffa ditt barn varannan helg! Tänk så mycket dom måste lida då, av att vara ifrån sitt barn så länge och sen bara få ha över helgen!

Nu antar jag att Simon ju inte vill det, men om han hade velat så hoppas jag inte att du hade vägrat, för ett barn har rätt till båda sina föräldrar och båda föräldrarna måste få ha rätt till sitt barn lika mycket!



Menar absolut inget illa, men jag vet hur det är för en pappa att inte få träffa sitt barn så ofta som han önskar, då min bror har haft det så men har nu efter mycket kämpande med advokater och grejer äntligen fått mer tid med sin son!

Postat av: Johanna - mamma till 3

Publicerad 2012-03-16 12:38:50

Sv: tack för svaret! Min sambo vill heller inte vara delaktig och han får också godkänna bilderna jag lägger ut på honom.



Hoppas ni får en fin helg och så planerar du in en dag och komma upp till Gävle;) kram

Postat av: Jennie-Li- Mamma till Mimmie och gravid

Publicerad 2012-03-16 13:26:33

Ja varannanvecka är en riktig smärta. Gråter alltid när min lilla ängel åker till sin pappa. Förstår att det känns värre nu när du har Nova, jag fruktar verkligen hur det kommer bli känslomässigt för min del när vi får en liten till.

Postat av: Kristin

Publicerad 2012-03-16 14:10:01

Hur hanterar du alla dessa onödiga kommentarer som verkar ramla in? Jag blir arg och provocerad av dem, men hoppas att du inte tar åt dig! Ha en underbar fredag med ljuvliga familjen!!

Postat av: <3

Publicerad 2012-03-16 14:12:28

hahaha första kommentaren! haha klockrent! hahaha stupid people..

shit vad alla ska laga fattiga riddare på blogg.se...haha :)

hoppas att allt är bra med er, passa på och njut en massa nu. Önskar stundvis att jag kunna ta bort allt tråkigt som folk säger... de vet inte bättre bara... synd.. Ni är i alla fall världens underbaraste, ni har de bästa barnen och ni alla är super-super snygga! ;)



puss! <3 <3

Postat av: <3

Publicerad 2012-03-16 15:41:33

hahah söta du! ;)

jag har läst det, syftar bland annat på det..:(

kraaaam

Postat av: Emma

Publicerad 2012-03-16 16:30:19

Tror aldrig att man vänjer sig vid det. Man vill ju alltid ha sina barn!! Men skönt att de träffas varannan helg ändå. Set finns ju många som struntar helt i sina barn när de gått isär. Det måste ju vara härligt för Wilja att ha många vuxna runt sig som älskar henne och vill vara med henne!! :)

Postat av: My - Mamma till Alma

Publicerad 2012-03-16 19:42:31

Sv: Jag vet hur det känns när någon kommenterar något elakt om ens barn! Vet inte hur många gånger jag fått höra: vilken tjockis hon är. Oj, vad stor hon är osv. Jag vet att man inte ska bry sig men det är inte alltid så lätt att ignorera.

Krama om familjen och ha en underbar helg!

Postat av: Ninni - Foto & Vardag

Publicerad 2012-03-16 19:44:59

sv. ja man får ju ta allt med en nypa salt =/ Såg även NU den meningslösa och idiotiska kommentaren i ditt inlägg om "jävla bloggvärld". Det är som sagt barn det handlar om, jag vet inte vad jag skulle ta mig till om jag fått en sådan kommentar hos mig om mitt älskade barn.... gud blir förbannad bara jag tänker på det!

Du får se det som att någon är riktigt riktigt avundsjuk på er härliga familj. Någon har absolut ingenting att göra, denne någon har inget liv.



ha en fin helg ni också :) Be strong

Postat av: Michaela, mamma till L & C

Publicerad 2012-03-16 20:32:18

Hoppas allt gick bra med Novalie! Såg er på barnakuten nyss där jag själv sitter med barn.

Du såg livrädd ut. Krams på er!!!!

Postat av: Linn

Publicerad 2012-03-16 21:49:03

Jääklar vad gott de såg ut! :)

Postat av: Cecilia

Publicerad 2012-03-16 23:25:31

Åh fyyy nu blev jag sugen!!! Oj oj..

Postat av: Catrin

Publicerad 2012-03-17 06:10:06

Hej gumman!

Kul o se att du "lever", var hur längesen som helst sist juh!

Allt bra osv? Ser att du skaffat barn, som jag :)

Får ta o ses någon dag!

Puss C

Postat av: Linnea

Publicerad 2012-03-17 08:56:53

Ville bara säga att, du verkar vara en sån snäll och jordnära människa.

Puss och kram :)

Postat av: Jonas

Publicerad 2012-03-18 10:07:53

Det var då inte igår som jag åt jordgubbar =) vet inte om jag är ensam om det, men jag förknippar ialla fall jordgubbar med vår/sommar ^^

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela