Publicerad 2012-01-19 22:08:40 i De bästa av Bålsta! <3,

Våran kväll <3



Dagens middag bestod av hemmagjord pesto-pizza med mozarella, massa grönsaker, salami, färska tomater, olivolja, balsamvinäger & parmesan! MUMS.

Så fruktansvärt gott, och jag va sugen på nått fettigt! Och japp, pizza slizen åkte ner med stor aptit.
Hjärtat tackade och bocka för sin fredags-matlåda också!^^, den bjussar jag på. Efter maten så tog vi oss ut en sväng, och W va överlycklig när hon trampa omkring i snön! mamma titta snö, mamma snöööö! ♥ Hjärtat. Kan inte ha varit en rolig 'vinter' för de större barnen när man tänker efter. Inte ens pulka har dom kunnat åkt på lovet! ush. Tur att skrutt fortfarande är så liten!

Åkte ner till happyhomes och kollade på lite saker! Bland annat på tapet till flickornas rum ♥
Men framförallt så håller vi ju på att ordna våra skåpsluckor nu! Linus har pysslat hela kvällen, slipat luckorna, tagit bort allt lim. I helgen så blir det att spackla iordning dom! Sen lacka om vi hinner på Söndag. Nu står hjärtat och målar alla stommar i köket... Ska nått göras, så är de på bums!

Skönt att hålla sig lite sysselsatt medans min sessa har en Pappa-helg.
Och skönt att få saker & ting gjorda innan lillasysters ankomst! Så skönt på sätt o vis att jag och linus funkar lite likadant. Ska nånting göras, då är de NU och inte sen. Dock lite knepigt i vissa situationer! De kan väljas lite väääl snabbt.

Under kvällen har jag smällt i mig en HEL skål med popcorn själv till biggestlooser.....
och två glas cola på det! Inte alls dåligt samvete, nejnej. En riktig fetto-torsdag! attans då.

Ska sätta mig ner nu i lugn & ro och läsa igenom alla era peppande kommentarer som kommit in idag! Vet faktiskt inte vad jag hade gjort utan er.. Tack! ♥

Postat av: Ida - Isabellas mamma

Publicerad 2012-01-19 22:18:51

Vilken mysig blogg! Denna åker upp bland favoriterna direkt! :)

Postat av: Jenna

Publicerad 2012-01-19 22:36:02

Nej jag förstår precis hur du menar :) Ibland glömmer man bort att man är sig själv också, men vill gärna vara det med likasinnade runt omkring :)



Vendela var det inte alls tänkt att bli från början. Ända sen jag var gravid med Viggo hade vi ett annat namn bestämt om det skulle blivit en tjej så vi ändrade oss i sista minuten. :)



Vi har faktiskt ingen aning om hur vi ska lägga upp att vara hemma med henne då vi inte vet hur det kommer bli med nytt jobb för sambon det här året. Nu är vi iallafall båda hemma med henne och kanske kommer båda vara det en månad, eller ett halvår, vi får se. Tanken är förhoppningsvis att vi ska komma ut och resa hela familjen så ja, vi tar en dag i taget :)



Kram

Postat av: Tove

Publicerad 2012-01-19 22:46:49

Mumms det ser ut :)

Vet att jag har frågat förut men fick inget svar :/ i din förra header hade du ett hjärta som det står "love" i. Jag Undrar vart man får tag på en sån/ liknande kollat runt på Google men hittar inget :( tycker den är så förbaskat underbar. Hoppas på svar (A) sen framförallt önskar jag er all lycka nu till lillasysters ankomst :) kramar

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela