Publicerad 2012-01-30 08:06:41 i De bästa av Bålsta! <3,

Tuggat ett KG taggtråd!



Här hemma så vaknade jag och kände.... Oh no! Känns verkligen som dagens frukost bestod av ett kg med taggtråd. Så sjuihelsikes ont i halsen! Stackars snuttan, hoppas hon inte har känt likadant. Har skippat hostan, utan nu är snoret igång & halsen dummar! nu får allt lillasyster hålla sig inne tills vi alla blir friska. Har känt mig så konstig sista dagarna, låg men ändå inte! obotligt trött. Och ändå knaprar jag på med mina niferex, känns inte som dom har någon verkan.

Sen nu ni känsliga ska nog hålla för ögonen och hoppa ner några rader!
Me dessa tabletter så vet nog ni flesta att man lixom kan bli rät... förstoppad? De är inte konstigt, utan de är rätt vanligt. MEN, för mig de sista dagarna har de varit tvärtom! Och jag förstår verkligen inte varför. Känns som en gravöppning varje gång, och det är rätt vidrigt. Hoppas inte man åker på någon sjuka nu?! känner mig bra på de sättet. Mår inte illa, eller har inte ont i magen heller på de sättet.
Utan... de bara kommer, i mängder! Och inte hårt. Jag som lixom utför mina 'behov' var 3:e dag kanske?

Nog om det! Wilja och jag har inte en enda plan idag, vintern är ju verkligen här nu. -14 grader! Vad hände lixom är frågan? Nu måste jag verkligen ta mig och köpa en åkpåse! Wilja har ju inte behövt någon innan, räckt med filt. men nu är de för i satans kallt! Hejdå 1275:- dyra jäkla boo tillbehör.
Men de måstes! Känns bara rätt onödigt i o med att de är VÅR om 2 månader som högst? :P
Annars blir det nog en innedag tråkigt nog! vill bli frisk, och Wiljas näsa rinner.
Vi kommer dock dö av tristess och slå ihjäl varandra på vägen! Hejaheja oss denna dag.

Postat av: Johanna- mamma till 3

Publicerad 2012-01-30 09:06:15

Dom säger att innan förlossning (några dagar innan) så brukar kvinnorna få diarré, ett vanligt tecken på att förlossningen är på G, men det behöver ju inte vara det. Man kan ju även få "förkylningen" ner i tarmen och då påverkas den med diarré. Hoppas allt går bra!

Postat av: Jenny&Loke

Publicerad 2012-01-30 09:07:02

Låter som mig dagarna innan det drog igång;P

Postat av: Lotta, Millebus & den lill* i magen

Publicerad 2012-01-30 09:12:05

ja dom pengarna är inte roliga=/ men jag tittade på elodie details påsar och tyckte dom passade..aningens billigare ialf.krya på dig

Postat av: Sandra

Publicerad 2012-01-30 09:47:23

Jag vet precis vad du pratar om! Det var som att trycka på on och det slutade aldrig ;) Hade mitt privata vattenfall hemma. Ursäkta, låter säkert gör vidrigt men jag led av samma grej tack vare dessa tabletter. Jätte mysigt, verkligen!



Hoppas allt är bra! Kramar :)

Postat av: Linnéa - Mamma till Ludwig

Publicerad 2012-01-30 10:08:35

Hej tjejen! Jag tycker att det låter som att något är på gång minsann. Känner igen det där från dagarna innan Ludwig kom. :-) kram!

Postat av: Emma

Publicerad 2012-01-30 10:19:14

Det är den sista tiden som känns drygast iofs.. Men håll ut!! :)



Jag var likadan när jag åt Niferex. Utförde också mina behov var 3:e dag ca men när jag åt tabletterna så blev det varje dag helt plötsligt och som du skriver, inte ett dugg hårt som många andra upplever. Dog blev jag inte sååå lös som det verkar som att du varit de senaste dagarna... Hoppas att det lugnar sig!

Postat av: Anonym

Publicerad 2012-01-30 10:21:43

Det kanske sätter igång snart? Kroppen laxerar ju naturligt innan förlossningen för att man inte ska skita på sig, hehe. Det är jätte vanligt att man blir lite lösare ett tag innan det är dags. :)

Postat av: 24år och tvåbarnsmamma

Publicerad 2012-01-30 10:44:21

Angående niferex så kan man bli både förstoppad och lös i magen, det är olika för olika personer! så där behöver du nog inte oroa dig! värre om det är åt andra hållet kan jag tycka :P (ätit niferex med båda barnen från v.17, så jag har erfarenhet av båda symptomen haha!!)

Postat av: Anonym

Publicerad 2012-01-30 10:45:52

köp en beg åkpåse eller försök att låna en, det är som sagt bara 2 månader till våren. Lägg i ett örn gott eller nåt om det känns fräschare, det är mitt tips !

Postat av: Stina

Publicerad 2012-01-30 13:24:12

Man kan ju ofta bli lite "snabb i magen" innan förlossningen, har jag hört. Positiva tankar, jag hejjar på dig! Kram!

Postat av: beatrice - mamma till William

Publicerad 2012-01-30 13:28:52

Jag hade precis samma som du när jag åt niferex! Fattar inte varför men då är det kanske inte så ovanligt som jag trodde. Valde faktiskt bort dem ibland och åt mer järnrikmat, då mådde magen och rumpan bättre :P

Postat av: 9manaderochmer

Publicerad 2012-01-31 13:21:13

Drick te :) Det verkar ju stoppande, så det kanske hjälper till lite iaf :) Om det nu inte är en bebbe på g att ska komma ut ;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela