Publicerad 2012-01-18 18:13:26 i De bästa av Bålsta! <3,

Tre bilder i svart & vitt.



Idag har Wilja inte alls velat stå modell framför kameran!^^ 
Så de blir tre bilder i oskärpa, men lika go iallafall ♥ Wilja och mamma har bakat, diskat! (som är bland de bästa Wilja vet) Vilken liten hjälpreda ja kommer ha här hemma! haha. Sen har vi ätit PANNKAKOR till middag, ja ni hörde mig! Blev lite onsdagslyx. Vet inte vem som va lyckligast, linus eller Wilja? Gott va de iallafall. Tre stekpannor stod på! Och nu har vi matlådor. Gillas!

Wilja ligger i soffan & myser med Linus efter duschen.
Pyjamas på, barnprogram på! om en stund blir de välling, sen bums ner i sängen. Imorgon är de en till dagis-dag! Någon mer mamma som är R A S T L Ö S under dagarna som vill svänga förbi oss?
Varmt välkommen ;) dör av tristess snart under dagarna! bort med kulan så ja orkar åka in till stan och flänga runt igen. Just nu är jag okapabel att ta mig nånstans ensam med skrutt. Kan inte riktigt springa efter henne.... Tåg får mig att kallsvettas!

På fredag kommer jag åka tåg för första gången på lääänge ensam med henne.
Ska träffa fina gudmor mimmi, då kan man allt åka!♥

Postat av: Sandra

Publicerad 2012-01-18 18:22:47

Sv: Haha! Skratta på! Man kan få så mycket konstiga idéer för sig när man är gravid. För N E J, än har inte spriten slunkit ner men vinet smakade lika bra ;) Skönt att det finns mammor som förstår, som faktiskt inte dömer i onödan! Njut av onsdags kvällen med dina nu och placera dig och magen i världens skönaste position :) Kramar

Postat av: Jannie

Publicerad 2012-01-19 08:01:26

Så fantastiskt söt hon är!



Hoppas din rastlöshet snart försvinner...

Hade jag bara hunnit med,så hade jag ju självklart kommit på en fika på en gång. ; )

Fattar inte hur folk hinner!Har precis börjat o jobba så smått igen,inskolning om en vecka o dagarna bara flyger iväg...

Ha en härlig torsdag!O va rädd om dig!KRAM

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela