Publicerad 2012-01-30 11:53:42 i De bästa av Bålsta! <3,

Sol & nya krafter.





Lite sol & ny energi till folket! de behövdes♥
Kan inte rå för de, även fast de är skitkallt ute så njuter jag till fullo! solen skiner och värmer kinderna och ryggen. Sen såg jag den här bänken, och alla vårkänslor bara flödade genom kroppen! vände mig upp mot solen och bara log! De saknades bara en latte i handen, då hade allt varit fullständigt! :D
Gick runt här ute i kanske 20 minuter innan vi svängde hem, har ställt ut skrutt på balkongen så hon får sova i friska luften iallafall! så får vi se om vi går ut och leker lite senare.
Ska ta och laga lite lunch, meningen va ju inte riktigt att hon skulle somna i vagnen! såå.. vi får äta såfort fröken liten vaknar igen.

Postat av: Fanny

Publicerad 2012-01-30 13:09:45

Fantastisk vinterdag!

Tycker om när kylan biter tag i kinderna och när de tar den där rosenröda färgen.

Å precis som du säger, solen gör underverk!

Ha en bra dag!

Kram

Postat av: Emma

Publicerad 2012-01-30 17:22:04

Härligt med sol! Jag njöt också en stund imorse när jag lämnat storebror på dagis :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela