Publicerad 2012-01-17 09:48:55 i De bästa av Bålsta! <3,

S u c k.




Ursäkta, tillåt mig bara. Snälla! Nu vill jag tala om för er vad de värsta jag vet är.

Ni folk som kommer in här på bloggen läser - läser lite till - stör er - läser vidare - bara MÅSTE skicka en elak eller dum kommentar - bara för att sedan sitta där o le för er själva?
Bittra elaka människor! Jag förstår bara inte, och kommer nog aldrig att göra. Kommer aldrig kunna förstå anledningen! Avundsjuka? - eller är du bara rent jävla elak av dig?

Att allvarligt ens orka ta sig tid att skriva ner några meningslösa rader.. istället för att bara sitta hemma, skaka på huvudet och sen klicka ner sidan! Jag gillar kanske inte heller allt och alla, eller gillar det jag läser överallt. Men att sjunka så lågt att skriva något a n o n y m t .... haha!

Puss och hej på dig lilla tjej! för jag tvivlar starkt på att du är en kille.

Postat av: Mimmi

Publicerad 2012-01-17 13:31:29

Dom är bara avundsjuka hjärtat och ur avund växer hat , men vi älskar dig och tycker du är stark och fin och underbar och allt det där :D <3<3<3333

Postat av: Therese

Publicerad 2012-01-17 17:44:37

Så j*vla bra sagt! :D

Postat av: Angelica

Publicerad 2012-01-17 19:31:50

läst din blogg ett tag nu och måste verkligen säga att din dotter är underbart söt! (hur kan någon annan säga annat än det?) sen att du verkar vara en stark och jätte härlig person!:) dom som kommenterar för att trycka ner dig eller bara vara elaka, skit i dom. ta inte åt dig! låt dom inte ta sig an dig! Kram till dig!

Postat av: Jennie

Publicerad 2012-01-17 20:01:00

du är stark tjejen, din blogg är grym och dottern din är fantastiskt söt :)

Postat av: Linda

Publicerad 2012-01-17 20:59:50

Låt inte sådana människor dra ner dig!

Du verkar vara en stark tjej, så fortsätt med det!

Har läst din blogg i några veckor nu och har verkligen fastnat :) Tycker att du skriver otroligt bra, lägger upp underbara bilder och bjuder oss läsare på din mysiga vardag.



Keep up the good Work girl!

Kram

Postat av: Tina

Publicerad 2012-01-17 21:51:21

Tyvärr så finns det så mycket avundsjuka människor som stör sig på att andra ha det bra. Men ni verkar va en liten mysig familj tycker jag.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela