Publicerad 2012-01-13 20:48:26 i Wilja 17-24 månader,

Några ord från min fina tjej.



Älskade lilla dotter.
Ikväll innan Wilja somnade så fick hon sin mammas hjärta att smälta som ett paket smör!♥ Vi ligger i sängen tillsammans och kramas, hon vänder sig och kollar på mig.. Ut brister hon:

Lilla mamma, lilla lilla mamma.. Min lilla mamma.. Klappar mig på kinden ända tills hon somnar! Där låg jag, inlindad.. Varm, och fick en våg av kärlek sköljd över mig! Du är det finaste, och bästa som någonsin har hänt mig. Trots allt, så kommer din mamma aldrig någonsin sluta kämpa för att du ska få de bästa livet du kan tänka dig.

Lilla hjärtat sover, och nu så ska de bli lite frukt & godismys framför någon bra film!
Imorgon så kommer duschkabinen upp, ääääntligen♥

Sen får vi se vart Lördagen tar oss någonstans. Inga planer, känns faktiskt skönt att inte ha bokat upp sig på miljoner saker.

Hoppas ni alla har en jätte mysig Fredag!

Postat av: Rebecca - Shopping, mode & vardag

Publicerad 2012-01-13 21:07:19

Vi kan ju hoppas på en sak ;)

Postat av: sabrina

Publicerad 2012-01-13 21:35:26

Sötnos!

Postat av: Teresa - Mamma till Melwin & bebis i magen

Publicerad 2012-01-13 21:38:42

Glöm inte att tipsa dina bloggläsare att rösta på din blogg i "veckans mamma blogg" hos mig. Du hittar de nominerade här:

http://teresamattsson.blogg.se/2012/january/nominerade-veckans-mamma-blogg.html

Postat av: Sara

Publicerad 2012-01-13 22:27:23

Det är riktigt underbart när dom säger sånna saker <3

Det värmer i mammahjärtat!



Kramar

Postat av: Sofie, mamma till Teodor och Wilmer

Publicerad 2012-01-13 22:46:51

så mysig liten tjej! lilla gullunge! :D



Sv: andra förlossningen tyckte jag var helt UNDERBAR! Hade sett fram emot den jättemycket, och hade inte alls så ont som under första förlossningen! Ett + också att den var alldeles lagom lång, 5 timmar ca från det att vi skrevs in tills han var ute (Teodor tog 9 timmar från inskrivning och jag tyckte det var jobbigt att vänta på barnet så länge eftersom jag ändå var öppen 7 då jag skrevs in).

Förlossningen med Teodor var ju också väldigt spännande (jag tycker det är häftigt att kroppen gör något helt själv), men då hade jag mest ont hela tiden och fokuserade på att andas fram tills dess att jag fick den underbara epiduralen! Den slapp jag med Wilmer eftersom jag inte hade lika ont då.

Och nu efteråt känner jag att jag vill föda barn igen, och igen, och igen... haha. Fast nästa barn får allt dröja några år, och sedan är det stopp! ;-)



Och ang.operationerna igen då, de säger att det ska bli bra sedan, så vi hoppas på det! Och de tror även att han ska kunna få barn, och jag hoppas verkligen det! Blir så ledsen ibland då jag tänker att "tänk om han inte kan, tänk om alla tjejer dissar honom för 'den där'" osv.. :-/

Men ja, det är en väldigt annorlunda "resa" vi hamnat på, må jag säga!



Nu blev det en superlång kommentar här, förlåt för det! :-P

Hoppas att ni också får en jättefin helg! :-D

Kram!

Postat av: Lina - Mamma till Eila

Publicerad 2012-01-13 23:15:38

Hej! Fina ord från en fin liten tjej :). Kul att du frågar om mina bilder :). Jag är nämligen känd bland mina kompisar för att vara riktigt dålig på att ta bra bilder haha. Men innan vi fick Eila köpte vi en ny kamera... Tänkte först att vi skulle köpa en systemkamera men kände sedan att dom är så stora och otympliga och då kommer det ändå bli så att jag inte orkar ta med den... Så vi köpte en lite dyrare vanlig digitalkamera. Sony cyber-shot tror jag den heter och den funkar perfekt för oss. Bilderna redigerar jag i gimp :). Kram

Postat av: jennifer

Publicerad 2012-01-14 00:02:28

Ja jag blev ju såå glad! En riktigt otippad men ändå så uppskattad överaskning!



Nja, vi är eventuellt uppe i ett triangelbyte. Lite komplicerat men vi är intresserade av en lite mindre (än den vi har) tvåa närmare våra jobb och våra föräldrar. Den har också lägre hyra så vi kan spara lite extrapengar under en period. Dom var lägenhet vi vill ha vill ha lägenheten vars ägare eventuellt vill ha vår lägenhet. vet inte riktigt om man förstår :p men det är som en triangel iallafall. Ingenting blir av ifall någon part backar ut därför vågar vi inte riktigt ropa hej ännu :) stoor kram! <3

Postat av: sofia

Publicerad 2012-01-14 01:45:07

jag vet inte vad det är, men din blogg e så fin. Så full av kärlek. Du verkar vara den bästa mamman i världen och samtidigt en sjukt rolig tjej. DU är bäst!!! Tack för att du bloggar <3

Postat av: Carro

Publicerad 2012-01-14 10:21:35

Vill bara säga tack för att du skrev ut vilket pogram du anväder när du fixar dina bilder. Även jag förstår mig inte på Ps så detta pogram PhotoScape funkar skit bra. Och även de fanns/finns på svenska då min engelska är helt värdelös.. Men återigen tack..

Postat av: Viola

Publicerad 2012-01-14 18:18:32

Oh så fint! Sånna stunder är guld värda!

Postat av: Sofi - mama till Linus

Publicerad 2012-01-14 22:13:03

Men söt onge då ! :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela