Publicerad 2012-01-27 08:36:38 i De bästa av Bålsta! <3,

Godermorgon från våran sida!



Bjuder på ett gammalt kort från älsklings & standard fiket! Älskade götgatan... ♥
Längtar till försommaren då hyn börjar bli lite guldig & brun, en liten glimt i blicken! åh, sommar. Ge oss sommar!

Vaknade nu efter en mindre bra natt. Inatt va de någon ond som slog lock för skruttans lilla näsa! Så hon har inte kunnat andas, och fick panik. Tillslut lyckades hon iallafall komma på att andas med munnen och sov. Men sovit orolgit, likaså jag och hjärtat. Dumma förkyylning! iväg med dig, känner mig också snorig nu på morgonen.
Så de blir iväg till apoteket och handla nässpray som har tagit slut till oss alla!

Nu inväntas det frukostleverans utav min mor (ja ni hörde rätt) , hon satte sig på tåget innan kl 07 och nu är hon snart här! Har inte sagt något, för trodde faktiskt aldrig att hon skulle komma! Men jag vet en liten fröken här hemma som kommer bli ö v e r l y c k l i g över att se sin Mormor.
Sen blir det att ta sig ut till de mörka sörmländska skogarna!^^, ska åka ut till storasyster ikväll.
Dock så jobbar hon till 22, men min tid ska spenderas med mina tre andra små trollungar. Och Linus ska ha en spelkväll idag! Så kommer han dit imorgon.

Wilja verkligen älskar att vara hos sina kusiner, och det gör mig så varmt i hjärtat när hon leker som aldrig förr!
Passa på nu innan lillasyster kommer. Åka land & rike känns det som :)

Föresten, ni som sitter här och skriver. Tänker skaka av mig alla kommentarer, för jag vet bättre själv än att ta åt mig av de ni skriver. Att jag vet vart jag står någonstans i min roll, det är de viktigaste. Att jag har de på mitt samvete, att jag vet att jag är den bästa mamman för just mitt/mina barn. De är det viktigaste! Vad resten av er kokar ihop, är er förlust och inte min.
Att ha en öppen blogg har nog sina för & nackdelar. Det får jag helt enkelt ta, och i det stora hela är det inte jag som är pinsam! Utan det är ni helt utan ryggrad.

Postat av: Martina

Publicerad 2012-01-27 08:48:49

Hej hej:) tål att sägas flera gånger men ja gillar verkligen din blogg och kan inte förstå hur folk kan lämna dumma kommentarer.. Eller jo avundsjuka. Bra att du inte tar åt dig, du verkar vara en toppen tjej och mamma till din supersöta dotter och kommande:) och wow vilket fint hem ni har:D

Postat av: Jenny - Blivande 2 Barnsmamma

Publicerad 2012-01-27 08:49:53

Ja precis, en bilbarnstol är ändå nått ni behöver eftersom att ni hamnar på förlossningen i uppsala (rätta mig om jag har fel, har för mig att jag läste det nånstans) & det är ju inte direkt så att ni vill åka hem kommunalt därifrån då bara för att ni inte har köpt nån bilstol.

Tycker inte att man behöver yttra sig om såna saker alls.

Hade samma sak när jag skrev i en tråd på fl om ifall det va för tidigt att sätta ihop spjälsängen.

Då va jag hemsk & jag kunde absolut inte veta om barnet skulle överleva eller inte så dom tyckte jag skulle vänta tills BF nästan va här men jag går ju inte & väntar på att mitt barn ska dö utan planerar inför ett liv med barnet sen om det händer nått så får man ju ta tag i det då. tråkigt nog.

Postat av: Karolina, gravid i v. 35 ♥

Publicerad 2012-01-27 10:06:38

Vilken fn blogg du har!

Grattis till lillan i magen!:)



Postat av: Sandra

Publicerad 2012-01-27 10:25:10

Åh, visst är det härligt med mamma-besök :)

Jag bor ett flertal min ifrån min mor så jag förstår din lycka när man ses!



Helt rätt, stå på dig!

Man vet själv vad som är bäst för sig och sin familj. Det är du som lever i det inte dom. därav vet du vad som känns rätt eller inte!!



Trevlig helg och stooor kram! :)

Postat av: Michalea

Publicerad 2012-01-27 10:49:24

Du verkar vara en fin människa.

Postat av: Emma

Publicerad 2012-01-27 11:33:29

Sv: Det finns de som letar fel hos andra för att slippa se felen hos sig själva! Bra att du försöker skaka av dig de eländiga kommentarerna, förstår att det inte är lätt. Man kan få hundra komplimanger på en dag, men det är den enda negativa kommentaren man kommer ihåg!

Stå på dig och kom ihåg att de flesta av dina läsare tycker att du är en fantastisk mamma och den absolut bästa mamman som dina barn kan ha!!

Kram!!

Postat av: Mickan (Gravid v. 31)

Publicerad 2012-01-27 12:09:32

Jag längtar också till sommaren! :)

Ja, dumma förkylning! Hoppas den snart är väck!



Hehe, mja, men tror det blir ännu finare i nästa lägenhet. :P

Varsågod! :)

Hoppas ni får en mysig helg!

Kramar

Postat av: Caroline

Publicerad 2012-01-27 13:09:07

Heej! Ja gud, det förstår jag! :( Tur att det gick bra med er alla tre! Fy tusan att halka så, rakt på magen och allt! :( Skönt att du tar det lugnt, det blir ju inte bättre av att stressa upp sig :) Det är nog ingen skada skedd, hon ligger väl jäkligt skyddad där inne i den stoora goa magen! :D



Är allt bra med er annars? Förväntansfulla kan jag tänka mig? ;) Gud va kul att ni ska ha en till liten som man får följa via bloggen! :)



Ha det toppen och ta hand om er! Kram! <3

Postat av: Cecilia

Publicerad 2012-01-27 13:36:50

Hej!

Jag har läst din blogg i några månader nu, och jag chockas över hur mycket negativa kommentarer du får. Jag blir nästan lite skrämd över hur vissa personer är så elaka. Det känns tråkigt att internet (kanske speciellt bloggvärlden?) har blivit så fylld med hat. Det jag undrar är om dessa personer som kommenterar negativt är så i verkliga livet också? Exempelvis som den där kommentaren om att Wilja hade en för tunn mössa... skulle den personen som skrev det komma fram till dig i verkligheten om hon såg dig och Wilja och säga det? Ärligt talat så tror jag inte det. Varför man då känner att man har rätt att säga det via en kommentar på en blogg är underligt i mina ögon... Något jag inte heller förstår är att vissa personer verkar granska ALLT du skriver och om det är det minsta "negativt" så är de där med sina hatfyllda kommentarer.



Vill bara skriva att jag är uppvuxen i en stor familj på sju personer. Jag och min lillebror delade rum med min mamma och pappa. När vi blev äldre delade jag och min lillebror rum tills våra äldre syskon flyttade och först då fick vi egna rum. Att vara en bra mamma eller pappa innebär inte att ge sitt/sina barn ett eget rum. K Ä R L E K stavas det. Kärlek är nyckeln till en lycklig familj. Och det verkar ni ha gott om :)



Vet inte riktigt syftet med min kommentar men jag ville bara påpeka att alla dessa negativa kommentarer är helt onödiga. Tänk om dessa personer kunde lägga sin tid och energi på de barn som verkligen har det jobbigt, tänk vilken bättre värld vi skulle leva i.



Ha det bra!

Postat av: Nicole

Publicerad 2012-01-27 15:05:43

Hej jätte fin blogg och superduper fina bilder

kolla gärna in min också och kommentera.

ha em bra dag kram! :) <3

Postat av: Maria - mamma till Liam ☆

Publicerad 2012-01-28 10:47:25

längtar också till sommaren! :)

Postat av: Jonna

Publicerad 2012-01-28 14:15:15

föder du bebis?? :):) saknar dina inlägg!

Postat av: Monica

Publicerad 2012-01-28 16:02:18

Har följt din blogg ett bra tag.Måste bara få lägga mig i tjafset om att ni bor för litet.....Jag skulle kunna vara mamma till dig,och när jag och min syster var små hade mina föräldrar en trea,där ena rummet hyrdes ut! Vi hade det hur bra som helst! När mina döttrar var små ville de dela rum! Skit i dumma kommentarer! Ha det bra!

Postat av: Cecilia

Publicerad 2012-01-28 16:21:04

Vad händer? Börjar ju bli orolig att ngt har hänt? Bebis på G kanske? :) <3

Postat av: Zarah

Publicerad 2012-01-28 19:58:37

Oj , inget nytt inlägg idag , blir lite orolig för dig i och med att du ramlade ... Hoppas ni mår bra !

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela