Publicerad 2012-01-13 12:20:58 i De bästa av Bålsta! <3,

Fredag den 13:e.




Oj vad har hänt med superbloggerskan?! haha, klockan är över 12 och de är NU jag har tid! :D
Ja, vad ska man säga. Fröken bestämd och oerhört LITEN kör med sin mamma här hemma, morgonen började innan 06 idag igen... Zombiewalk till köket och gjorde frukost till oss! Men med lite i magen så blir man självklart piggare. Sen sneglade jag ner på denna lilla tjej som tog med sitt täcke ut till vardagsrummet och la sig på mattan och kollade på barnprogram! Klart att ögonen piggna till lite! :)

Jag och Wilja har bara myst hela förmiddagen! lagade lite lunch ihop, vi har badat! Vi har läst flera böcker och byggt duplo så snart fingrarna blöder! :D ♥
Just nu har jag en såndär JÄÄÄTTE trött tjej, men som inte riktigt kommer till ro för att kunna somna in.. Så ska sätta mig med henne i soffan och kolla lite på Emil. Enda som hjälper!

Idag är de Fredag, vilket betyder: Vi får ha älskling hemma i två dagar!
Sen så njuter jag över att få ha Wilja över helgen och heeela nästa vecka♥
Och den 13:e... huuua! Hoppas inget ont händer någon som jag känner.

Postat av: Caroline Elisabeth - Mamma till Jennifer

Publicerad 2012-01-13 12:25:52

Va go hon är, så sött att hämta täcket så där. :) Hoppas ni får en fin dag, och helg! Såg riktigt gott ut med semlorna nedan förresten.. undra om jag inte ska smöra lite för Daniel.. så kanske han kommer hem med ett par ;) haha. Kramar!

Postat av: Angelica

Publicerad 2012-01-13 13:55:03

Hallå på er!

Visst är det underbart med tidiga mornar. NOT! här startade våran runt halv sju, men låg kvar länge och drog oss :D så runt halv åtta orkade vi alla upp och käkade lite frukost :D



va bra att Emil kan få lillskruttan att slappna av :)

myysigt att sitta i soffan, Här hemma har Leia snart sovit i två timmar, så hoppas hon vaknar snart, annars får jag nog väcka henne :P



KRAMAR till er!

Postat av: ENDENISE - Vinn en valfri barntavla ♥

Publicerad 2012-01-13 20:03:12

fina foton :D så sött att hon hämtade täcket, så gör W med :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela