Postat av: jennifer

Publicerad 2012-01-02 20:08:45

äh, skit i vad folk tycker eller gör. jag skulle hållt mig till namnplanen om det redan kändes som min bebis hette det jag bestämt innan :)

som du skrev innan, finns redan sååå många barn som heter liknande eller likadant



ps. ser riktigt gott ut! :D

Postat av: Jenny

Publicerad 2012-01-02 20:17:20





Gud vad smarrigt de såg ut;)

Postat av: ENDENISE - Vinn 2 par skor ♥

Publicerad 2012-01-02 20:23:45

hemmagjort mooos, mumma! (äter ju int fisk ;) )

Postat av: Tina -mamma till Julian

Publicerad 2012-01-02 22:24:31

Men det där ser ju farligt gott ut. Mm.



Angående "namn-stölden" du skrev om. Jag och min syrra hade faktiskt en namndiskussion häromdagen och då visade det sig att vi båda gillade samma namn till en eventuell framtida dotter. Men då sa vi bara att då får vi ha samma namn då det spelar ingen roll :) Namn är ju så personliga så jag förstår din frustration om det verkligen är så att hon bara apar efter dig och härmar rakt av. Man måste ju ha en egen åsikt och ett eget tycke! Men hon kanske har dåligt självförtroende. Hoppas ni väljer "erat" namn i alla fall. Låt inte någon annan ha så mycket makt över er oavsett vad personen i fråga har gjort. Kram/Tina

Tack för en fin blogg!!

Postat av: Moa

Publicerad 2012-01-03 10:53:53

Vad får du alla smaskiga recept ifrån kvinna? Är du så grym på att inprovisera? :) Jag blir verkligen inspirerad av dig!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela