Publicerad 2012-01-10 12:41:18 i De bästa av Bålsta! <3,

Dagens Mamma är i full gång.



Dagens mamma är färdig!
Jääääklar va skönt de är att ha fått allting gjort fast klockan är så lite. Gillar dessa dagar! Och återigen så är vardagen tillbaka, skönt? jovars! faktiskt. Ska inte gnälla. Rutin gillas! Rätt sängtider, de gillas! :D
Så fint väder ute, så va tvungen att gå ut och känna lite. Nu inväntar jag Rebecca för lite mys! Hämta hem skruttan, leka lite ute. Mellis - sen iväg till BVC. Svärmor kommer och hämtar oss! tack snälla.

Känner mig mycket lugnare nu gällande magen vilket gör humöret ännu bättre.
Helt otroligt.. Som min kära Barnmorska sa idag, skulle fröken få för sig att komma tidigare så är hon färdig nu! Om allt är bra, så är de som en vanlig hemgång, gudarnas! kan inte tänka att bebis i magen är FÄRDIG mer eller mindre? tjocka på sig lite! de är de enda. Men fullt utvecklad, alla tår.. ögon, mun. Ja ni förstår!
VÅRAN BEBIS♥

Postat av: Maria - mamma till Liam ☆

Publicerad 2012-01-10 13:01:08

nu är det inte långt kvar tills ni får er lilla tös! är så nyfiken på vem hon är :)

Postat av: Angelica

Publicerad 2012-01-10 13:02:53

Hoppas det går bra med sprutan idag på bvc! :)



Och jaa tänk att eran bebis redan är färdig, hihihi

Komsikomsi, om en liten stund! :)



Kram

Postat av: Novembersara.

Publicerad 2012-01-10 13:26:43

ÅH! Du är så jäkla vacker!!

Postat av: Therese

Publicerad 2012-01-10 13:32:21

Hej Patricia!

Jag har följt din blogg nu i några månader, tycker att den är grymt bra & inspirerande. Läser frenetiskt varje dag :) Du verkar vara en riktigt härlig tjej & en toppen mamma till din fina Wilja!

Blir så glad av att läsa & ville egentligen mest säga tack för en, som sagt, grym blogg! Önskar er all lycka till med lillan i magen också! Kram!

Postat av: Alexandra

Publicerad 2012-01-11 20:58:25

Fin blogg! Följa varandra via bloglovin? :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela