Publicerad 2012-01-11 09:38:53 i Frågor & Svar,

Bonusmammor..... Blir galen på oss!


Okej, låt mig börja.
Med detta inlägg så hoppas jag att ni själva förstår att det inte gäller ALLA, utan det gäller många.
Och ni som tar åt er av det, gör det också. För de är fruktansvärt fel!


På många ställen, och speciellt i många trådar där anonyma börjar skriva och söker svar. Eller till och med förståelse över något som knappt någon har en tolerans mot! Vad tror ni? Detta är inget person påhopp till någon, detta är bara ren fakta & utav ren irritation jag skriver detta. Låg och tänkte på de här hela natten efter att ha setat inne på familjeliv och skummat av några trådar.

Varför har en bonusmamma så mycket svårare att ta till sig sin killes barn, än för en bonuspappa?
Tänk om! I de flesta trådar jag gick in och läste så såg man all avsky mot detta lilla barn.
Bonusmammor som skrev: "Jag känner mig helt åtsidosatt & bortkörd när snorungen på 2 år kommer hit varannan vecka, jag haaaatar de. Kan ungen bara inte försvinna så vi kan bilda oss vårat egna liv och slippa mamman och ungen." Mellan raderna på många inlägg så ser man bara den vidriga SVARTSJUKAN mot ett litet barn!!! I många fall mot biomamman, att man då straffar detta LILLA barn som träffar sin Pappa då & då? för mig är de helt jävla ofattbart.

"Ungen är inte välkommen innanför dessa dörrar de dagar vi inte ska ha henne/honom här"
"Jag tänker minsann inte köpa en födelsedagspresent, HUR kan han begära de av mig?!"
"Ungen kommer hit och gråter & gnäller, hur ska jag orka i tre dagar..."

Hur kan man skriva så? Hur i helvete som PAPPA kan man ta att sin nya flickvän beter sig så, eller vet dom ens om det? Får mig att kräkas! hur i helvete som PAPPA kan man skita i telefonsamtal för att den nya bruden inte gillar de? Hur kan man SKITA i att höra av sig de dagar man INTE har barnet för att brudjäkeln i sig är för SVARTSJUK?! Avstå dig från vårdnaden din skit isåfall, lek inte Pappa när de väl passar. De är ett barn de handlar om, inte en förbannad sovuenir som ska stå i ett glas skåp under tiden du inte leker med ungen.

BLI INTE TILLSAMMANS MED NÅGON SOM HAR BARN OM DET ÄR SÅ JÄVLA HEMSKT ATT PAPPAN LÄGGER NER TID PÅ SITT BARN NÄR DE VÄL SES! Idioter, blir så arg!

Detta gäller säkert många bonuspappor också, men ingen av de jag har i min närhet.
Alla de som kommit in i ett liv med barn med en tjej, har faktiskt gjort de bästa utav de! Tagit till sig detta lilla barn, haft en viktig roll och har VELAT umgås och spenderat tid med barnet. Oavsett om det är biologiskt eller inte. Många av dessa jag tänker på är faktiskt PAPPOR åt dessa obiologiska barn! Och ser ingen skillnad mot sina biologiska när de väl kommer till de stadiet då familjen förstorar sin familj.

Förstår ni vad jag menar?
Eller är de bara på mig håret reser sig upp i nacken?

Postat av: Emmasc

Publicerad 2012-01-11 09:58:58

Fy fan vad sånna människor äcklar mig! Finns såklart killar som är så också (har man ju hört på nyheterna några gånger om bonuspappor som skadat barnen för svartsjuka osv) men kan tänka mig att tjejer är värre, egoistiska barnrumpor!

Postat av: Sofi - mamma till Linus

Publicerad 2012-01-11 10:01:44

Plast mammor kan vara sånna svin ! Förstår inte varför man blir tillsammans med någon som har barn om man inte känner att man kan leva fullt ut ? Och jag förstår verkligen inte hur dessa pappor kan leva med någon som inte accepterar deras barn !



Jag skulle då aldrig ens försöka starta ett liv tillsammans med någon som inte accepterade mina barn ! Usch för äckliga styvmammor dom har vi nog av i disney filmer !

Postat av: Johanna- mamma till 3

Publicerad 2012-01-11 10:12:27

Det är faktiskt sant. Hur kan man som kvinna ta och bli sotis på ett litet barn! Usch vilka idioter, man blir så förbannad.

Postat av: Johanna

Publicerad 2012-01-11 10:20:29

Jag förstår precis vad du menar, fast jag upplever att det är många många allt för många bonuspappor som är precis likadana. Fast jag tror dom håller käften om det på ett annat sätt. Kram

Postat av: Ida - mamma till Hugo

Publicerad 2012-01-11 10:35:40

Jaa, jag vet!!! :o Jag hade hört att det skulle vara bra för hyn så jag trodde på det men tydligen var det ju inte det. Hahahahaha. :D

Postat av: Janni

Publicerad 2012-01-11 10:35:56

Jag har sett båda sidor. En "kompis kompis" som brukar vara med på samma fester och kalas som oss nån gång ibland är verkligen hemsk mot sina bonusbarn. Det märks så tydligt att hon "bara vill ha pappan för sig själv" och tycker att barnen är störiga och ivägen.

Nu är hon gravid med deras gemensamma barn och hon pratar högt och inför de andra två om hur deras barn minsann inte ska bli osv..

Hon pratar knappt med barnen, men när hon väl gör det så skäller hon på dom eller fräser nåt otrevligt. Hemska människa! Det värsta är att hon är dagisfröken också.. Bra hand med barn, eller inte!



Sen har jag en god vän som blev lämnad av sin fästman gravid i femte månaden.

Han var inte med vid förlossningen och har träffat barnet tre gånger i en halvtimme när han var under tre månader. Sedan dess har hon inte hört ifrån han alls. Han blev tillsammans med sitt ex och fick samma år barn med henne också. Helt sjukt.

Däremot träffade hon en fantastisk kille när sonen var tre månader och som barnet har växt upp med.

Han är snart 7 år nu och de har även ett gemensamt barn. Dom gör ingen som helst skillnad på barnen, han är Pappa till båda och det har aldrig varit tal om nåt annat. Helt underbart att se.

Men det kanske är som du säger, att det är lättare för bonuspappor att ta till sig än bonusmammor. Eller så beror det helt enkelt på personligheten och inställningen.

Postat av: Jenny

Publicerad 2012-01-11 10:38:46

Jag har faktiskt själv varit detta "hemska" barn tillsammans med mina småsyskon. "Vi var bara jobbiga och ville träffa pappa så ofta (var tredje helg) och när vi kom fick hon aldrig tid att umgås med honom och vi var SÅ krävande." Men jag menar, hon visste att han hade fyra barn när hon inledde ett förhållande med honom & gör man det så tar man sig an ev. barn också! Det gick så långt att hon bad honom välja mellan henne och oss barn. Valet var självklart lätt för min pappa, han skulle aldrig välja bort oss! Men att man som kvinna kan kräva något sådant?! Hemskt! Har även sett att det blir värre när den kvinnan själv får barn i förhållandet så är gemensamma barnet mycket viktigare och "hans" barn bara jobbiga och inte en del av familjen!!

Har precis som du läst en del på FL, dock vet man ju inte om folk överdriver för att få reaktioner eller hur det EGENTLIGEN ser ut.. men har också fått de intrycket att bonusmammorna har svårare att acceptera ev. bonusbarn.

Postat av: Elin

Publicerad 2012-01-11 10:40:01

Bonusmammorna ska vara glada över att dem är tillsammans med någon som tar sitt ansvar och vill träffa sitt barn! Allvarligt talat, om jag var tillsammans med en kille som inte brydde sig om sitt barn, så skulle jag undra om det står rätt till i huvudet på honom. Men det är nog den berömda svartsjukan gällande kvinnorna skulle jag tro, att deras kille har varit med någon annan och haft ett liv innan dem. Men som sagt, om dem inte klarar av det så behöver dem ju inte stå ut med det om dem inte vill. Jag vet flera bonuspappor som inte gör någon skillnad på deras barn eller sin flickväns barn.

Postat av: maria

Publicerad 2012-01-11 10:50:25

Åååh herre gud vad är det för människa som sitter så och skriver. Jag är ju själv bonusmamma och jag älskar henne lika mycket som jag älskar min son. Om inte jag och hon skulle funkat då skulle inte jag och min man funkat heller.



/Maria

Postat av: Angelica

Publicerad 2012-01-11 11:00:34

Äh fyfan! jag förstår precis vad du menar!

Det är helt sjukt!

Precis, bli för fan inte tillsammans med någon som har barn dom om dom inte vet vad det innebär! BLÄÄÄ!! ÄT SKIT! :P



KRAM

Postat av: Angelica

Publicerad 2012-01-11 11:00:34

Äh fyfan! jag förstår precis vad du menar!

Det är helt sjukt!

Precis, bli för fan inte tillsammans med någon som har barn dom om dom inte vet vad det innebär! BLÄÄÄ!! ÄT SKIT! :P



KRAM

Postat av: Sandra

Publicerad 2012-01-11 11:02:27

Hej vännen! Jag förstår din frustration helt och hållet. Det är rent barnbeetende på sådana människor som inte kan hantera situationer dom inte är nummer ETT i. Allvarligt är det ju ingen framtid i något sådant om som sagt barnen ska komma i kläm. Har själv en kompis med barn som är separerad, dock är hennes situation så att pappan köper inte att hon träffar någon ny medan han själv dejtat och nu har förhållande. Skulle nu mamman träffa någon får inte den personen träffa deras barn. Släppa och gå vidare? Glöm! Den tycker jag också är jävligt patetisk. Fan vilka stjärnor det finns. Ibland är man glad att man är sig själv ändå :) Kramar!

Postat av: Caroline

Publicerad 2012-01-11 11:08:00

Ja fy det är sjukt!

Postat av: Malou

Publicerad 2012-01-11 11:24:00

Jag tycker också det är hemskt. Mina föräldrar är från Iran och där går vårdnad automatiskt till pappan, full ensam vårdnad. Och många barn utsätts för just elaka styvamodern (finns så klart även 'elaka styvpappor' också!!). Men iaf, mamma berättade att när hon var liten så skilde sig hennes kusins föräldrar och det yngsta barnet blev i slutändan fysiskt misshandlad.. Hon grät och skrek varje gång denna kvinna skulle hämta henne från mormor. Slutade med att min mormor tog över och lät flickan bo med min mamma !och syskon pga den vanvård hon utsattes för av styvmodern. Jag förstår inte heller hur FAN man kan blunda för sin nya partners egoistiska jävla skit mot ett oskyldigt litet barn som bara vill bli älskad. En styvmamma eller styvpappa, varför behandla ett barn illa? Jävla idioterna FAN MAN BLIR SKITARG

Postat av: Michelle - med en prins i magen <3

Publicerad 2012-01-11 11:32:24

Men Herregud! Förfan bli inte tillsammans med någon som har barn då om du hatar dem så mycket, eller om du vill starta egen familj!! Bra skrivet! Kram

Postat av: Johanna

Publicerad 2012-01-11 11:56:52

Bra skrivit! Håller helt med om att detta handlar om avundsjuka som bara är konstigt?? Och förstår inte heller de pappor som tillåter sin nya att gå imellan honom och hans barn!

Postat av: Sandra

Publicerad 2012-01-11 12:23:15

Sv; Men tusen tack :D Har hållt på i ett halvår typ. Men det är inte förs nu jag börjat få in den rätta snitsen.

Postat av: Maria - mamma till Liam ☆

Publicerad 2012-01-11 13:01:46

nämen fy vad hemskt!!

tycker det i allmänhet finns många stolpskott inne på familjeliv

Postat av: jennifer

Publicerad 2012-01-11 13:43:54

Håller med. Det är ganska sjukt beteende mot ett barn. Vet dom om att killen har barn och det inte funkar, dra då? Det är inte lillens fel?

Känner till en hel del bonusföräldrar som beter sig så. Det är tragiskt.. dock finns de ju underbara bonusmammor/pappor också :) <3

Postat av: Theresé

Publicerad 2012-01-11 13:45:11

Bra inlägg, och jag som bonusmamma kan säga det att jag känner igen mig i detta, och det är nåt som jag har funderat mycket på. Till en början då jag träffade min sambo, var hans son ett år! det är faktiskt svårt att ta till sig någon annans barn som om det vore "sitt eget" att älska det som sitt eget, det tror jag kommer med tiden. Det handlar ju från barnens sida med, det är ju nåt som växer fram. Kärleken mellan bonusföräldern och barnet. Det tar tid att anpassa sig till situationen, både med barnet å dess biologiska mamma! Men att ha den inställningen att barnet inte får vara där, att det är ovälkommet... fattar jag inte!! hur man kan ha! helt sjukt. Det är ju trots allt ett barn som inte valt sin situation. Barnet mår inte alltid bra av att inte få träffa föräldrarna hela tiden. Men ibland är det faktiskt svårt även för mig som bonusförälder, då mitt bonusbarn kommer till mig och säger: jag älskar inte dig. bara pappa och mamma. Nej, jag kunde inte kräva att han ska älska mig från första stund, men nu när det gått ett tag, så är det som att den där "riktiga" kärleken börjat växa fram mellan oss båda! Alla ska känna sig trygga, må bra, och känna kärlek i alla familjer. men jag tror inte att en bonusfamilj kan bli helt som en biologisk familj! eller att man som bonusförälder kan ersätta en biologisk mammas roll.. allt sånt där får man fajtas med hit å dit. Men det är underbart med barn trots allt!! ;)

Postat av: Jenny&Loke

Publicerad 2012-01-11 14:03:26

Hur gör du för att få så ljusa bilder?

Har Canon 1100D men lyckas inte få bilderna ljusa och med suddig bakgrund

Postat av: SANDRA ACKEFJORD

Publicerad 2012-01-11 14:11:53

Jag har läst själv dem där förbannade trådarna på FL! Varför bli arg på ett litet barn som får mer uppmärksamhet utav pappan än vad tjejen får. Hon kan inte förvänta sig att just HON ska vara på första plats och vara första prioriteten. Det funkar inte riktigt så när den andra har barn.



Visst det är svårt när man inte har barn själv, men jag tycker att man måste ge det tid istället för att hata det lilla barnet bara för att den får plats nummer ett när den är hos pappan. Bli fan glad istället för att han ställer upp för sitt barn och väljer att vara delaktig. Försök att umgås med barnet och lär känna dig istället för att se på den som en liten äcklig råtta.



Man blir så förbannad på de tjejer som irriterar sig på sina killar för att de vill ge tid till sina barn när dem har de hemma hos sig. Varför bli svartsjuk på ett litet barn? Kan man inte hantera att man kommer i andra hand när barnet är där, ja då får hon gå. För jag tror inte pappan lämnar ett liv bakom sig där han är delaktig med att ta hand om sitt barn för att lev med en kvinna som är svartsjuk på hans barn.



BÖRJA LÄRA KÄNNA BARNET! Svårare än så är det inte, got it?

Postat av: Jennifer, mamma till Anton

Publicerad 2012-01-11 14:17:17

Du har så rätt i det du skriver, om att man inte ska bli tillsammans med någon som har barn om man inte är beredd på att komma i andra hand! Barnen kommer och ska alltid komma i första hand. Min sambo har många gånger sagt att han inte hade klarat av det som jag har gjort i mer än fyra år nu. Men jag gör det för att jag älskar honom och för att jag älskar våran lilla familj vi har. Jag älskar att få vara bunosmamma och mamma till två barn. Men som du skriver, om man inte pallar trycket med ett barn som inte är ens eget och telefonsamtal och födelsedagsfidande med ex så ska man nog verkligen tänka om ! Och vad är det för killar som vill ge upp sina barn för en tjej som inte kan acceptera honom för den/det han är ( barnen är ju faktiskt en del av en)! Fan så bra det är att du tar upp sånna här grejer!!! Kram

Postat av: Anonym

Publicerad 2012-01-11 15:32:47

Bra inlägg!!

Håller med dig helt fullständigt!

Postat av: Nicole - mamma till C & H

Publicerad 2012-01-11 15:36:46

Pinsamt är ordet för dessa människor!!!

Postat av: lindah

Publicerad 2012-01-11 15:50:08

Det är som att läsa om min egna son. Hans pappa har inte brytt sig om sin son på över 6 månader. Och när han väl sett oss på stan, är det som att hans barn inte ens existerat. Han hörde aldrig av sig och önskade han grattis på hans 2-årsdag. Och vi bor ändå i samma stad.. Vet inte den riktiga orsaken till varför han slutade höra av sig. Men i mina ögon sviker man sitt barn en gång. Min son har det mycket bättre utan sin pappa, då han har världens bästa bonus pappa! Och nu väntar vi vårat första barn ihop, och flyttar snart ifrån Nynäshamn in till stan.:) Jag kommer aldrig kunna förstå hur man kan vara så känslokall och strunta i sitt egna kött och blod.

Postat av: Malin

Publicerad 2012-01-11 17:32:57

Träffar man en kille/tjej och han/hon har barn sen tidigare får man acceptera det. och acceptera att barnen alltid kommer finnas i pappans/mammans liv. förstår inte hur man tänker då man säger att ungen inte är välkommen på de dagarna som egentligen den andra föräldern ska ha barnet. som mamma skulle jag aldrig acceptera det och skulle aldrig varit tillsammans med en kille som tänkte så.



Jag har 2 barn med min sambo, men förstår ändå inte hur vissa tänker, helt jävla sjukt.

Postat av: Johanna

Publicerad 2012-01-11 17:59:16

har hört många,i mina öron, sinnesjuka berättelser just likt det här.. Det logiska borde väl vara att moderskänslorna kommer fram i en kvinna när det är ett barn som ska komma in i ens liv? Det absolut värsta kan vara när en kille har ett barn sen innan och man får ett nytt tillsammans och kvinnan helt ignorerar och inte alls kan förstå varför hon ska ta hand om någon annans barn.. ursch..detta gör mig sjukt upprörd! och det är nog ett vanligare fenomen än vad vi faktiskt tror... Bra att du tar upp det, det kanske får några att tänka till iaf. tänk om ens eget barn skulle bli behandlad så av sitt ex nya.. hur hade man då känt? Puss på re!

Postat av: Hannah

Publicerad 2012-01-11 18:39:42

Håller med dej fullt ut! Detta lilla barn som har två separerade föräldrar ska kunna känna sig välkomna hos båda sina föräldrar. Jag skulle aldrig acceptera att den jag träffar kanske någon gång i framtiden tycker att mitt barn är i vägen och jobbigt. Självklart skulle jag även ta ansvar för hans barn och få dom och känna sig välkomna. För mej är sånt självklart! men för många är det tyvär inte så!

Postat av: Hanna - Mode, smyckestillverkande och min vardag

Publicerad 2012-01-11 20:16:57

Blir man tillsammans med någon som har barn så får man ta hela paketet tycker jag. Förstår inte alls hur man kan vara så svartsjuk på ett barn. Det är ju inte barnets fel..

Postat av: Emma

Publicerad 2012-01-11 20:17:59

Jag är i chock!

Dom vet ju om att barnet finns när de blir tillsammans. Om man känner att man inte kan ta till sig barnet så tycker jag att man helt enkelt får försöka avsluta det man har och gå vidare.

Och som du skriver. Papporna! Dom ska ju ta sina barn i försvar och vara på deras sida.

Skulle aldrig acceptera ett sådant beteende!!!

Postat av: Kristina

Publicerad 2012-01-11 20:38:13

Måste tyvärr hålla med dig , satt själv och läste de trådarna härom kvällen och man blir ju tårögd och väldigt upprörd . Var en mamma som skrev att hon var ju nyförlöst och tyckte då att hans barn inte skulle komma och hälsa på sitt nya syskon och inte ens sin egen pappa !!! Hon tyckte de behövde några veckor på sig själva att knyta an familjen, men då undrar jag hur man kan vara så idiotisk att man inte tycker syskonen ( spelar ingen roll att de inte är helsyskon ) tillhör familjen !!! Man blir ju mörkrädd att mammorna verkligen tycker att deras barn är viktigare , finns väl inget viktigare än de barn som redan finns !!! Tänk att bli satt till världen och sen inte få rättigheter som sin egen pappa bara för att han träffat en ny flamma som sätter sig själv först !!!! Och för de pappor / mammor som tillåter denna särbehandling av sina egna barn för att de valt att skaffa ny familj kan jag bara säga SKÄMS !!! Och hoppas ni frånsäger er vårdnaden om dessa stackars barn så de bara får uppleva ren lycka !!!!!! " Att leva är ingen självklarhet det är en RÄTTIGHET man fått !!!! Och till de bonuspappor/ mammor som tar an sig ett ickebiologiskt barn , ja vad skall man säga jag lyfter på hatten åt er , ni är guld värda <3 <3 <3 kramar en skånetös

Postat av: Sofi - mamma till Linus

Publicerad 2012-01-11 21:22:34

Sv: Ja det är helt otroligt hur egoistiska bonus föräldrar kan vara men måste också säga att det finns otroligt många helt underbara bonusföräldrar också :) kram

Postat av: Anonym

Publicerad 2012-01-11 23:13:44

Till viss del kan jag hålla med. Men sen vet jag, precis som de allra flesta vet, att kvinnor inte fungerar på samma sätt som män.

För det första tror jag att mycket handlar om ålder på barnet, förstår han/hon inte vad som händer så tar den ingen skada. Men ju äldre ett barn är ju mer hat kan BARNET skapa för denna bonusen.

Jag vet av egen erfarenhet att bonuspappor gärna håller sig i bakgrunden, är lekkompisar till barnet och kan säga ifrån till barnet, I STUNDENS HETTA. Medan dessa bonusmammor har svårt att bara vara just, bonus. Det känns som om de ofta känner behovet av att vara allt eller inget. Antingen så lär man sig älska dessa bonusbarn som sina egna vilket också leder till att bonusmamman tar lite mer frihet medan den biologiska pappan ser bara hur fint allting är, inte vilken ragata hon är som faktiskt tar FÖR mycket av mammarollen. Antingen så blossar de där mammakänslorna upp eller så känner man lite avsky mot barnen helt enkelt.



Pappor däremot, de är mer laid back när det gäller det mesta. Det känns inte som män är så mycket för att hamna mitt i en konflikt mellan ett barn och dess förälder medan kvinnor gärna kan hoppa in och ta över.



Nu har jag inga barn så kan inte se det från det perspektivet, men är ett skilsmässobarn och har haft både bonusmammor och bonuspappor. Tror även många gånger att barnen kan vara lite fööör ärliga mot bonusen, vilket även det tror jag män hanterar bättre än kvinnor.



Menar inte på att försvara elaka bonusmammor på något vis, men man kanske kan kolla lite längre.. Sen tycker jag självklart att "den som gett sig in i leken får leken tåla", har en man barn, då kommer du behöva träffa de!

MEN som sagt, tror kvinnor har svårare att hitta det där mittemellan, något lagom.



Förövrigt så vill jag säga, från en som är dålig på att kommentera, du har en underbar söt och härlig liten tös, Patricia, du verkar dessutom vara en otroligt fin mamma!

Postat av: Marie

Publicerad 2012-01-12 10:31:09

Fy vad hemskt att man kan känna sådär! Om man inte klarar av att vara en bra bonusmamma/pappa så ska man inte vara tillsammans med någon som redan har barn! Fin blogg förresten :)

Postat av: Grynet

Publicerad 2012-01-12 12:24:16

Åhhh jag blir så arg! Jag håller verkligen med dig! Det är ju inte för intet man pratar om elaka styvmödrar, dom finns nästan i alla sagor. Men det är inte bara sagor utan dom finns på riktigt. Tror att det har med "biologisk rivalitet" att göra. En kvinna har svårare att ta emot ett obiologiskt barn än en man.

Min pappa skiljde sig med min mamma när jag var 4 och gifte om sig ganska så tätt in på och jag och min syster blev alltid dåligt bemötta av hans nya. Hon har två äldre barn som alltid fick pengar, nya saker och ett rum att sova i (vi bodde i en bäddsoffa i köket i flera år....) och när väl min pappa ville ge oss något så klagade hon och tyckte vi var bortskämda osv.

Hon ville itne heller att han skulle vara involverad med våran idrott eller skolgång utan pushade honom till att bli hockeytränare för hennes barn istället(!)

Sen gjorde hon jämnt så mamma och pappa blev osams för skitsaker. Så nog fan har du rätt!



Jag kan bara önska nu när jag själv är själv med Vidar att jag hittar en fin kille, med eller utan barn, som tar till sig Vidar som Linus gjort med Wilja. Sen ska jag själv göra allt jag kan för att inte bli en vidrig bonusmamma. Alla involverade vuxna i ett barns liv har ett stort ansvar att försöka göra barndomen bra för barnet!

Postat av: Sanna -Mamma till Meja

Publicerad 2012-01-13 11:57:46

Jag har SKITsvårt att förstå detta. Speciellt när det HANDLAR om ett barn. hur tänker människor överhuvudtaget?!



Hur skulle dessa "bonusmammor" känna om deras barn skulle behandlas så här? Vad gör papporna egentligen? Hur kan det acceptera detta? För dessa bonusmammor borde ju visa sitt rätt jag när barnen är där..



Sånt här gör mig RIKTIGT JÄVLA FÖRBANNAD!! ÄCKLIGA VIDRIGA MÄNNISKOR! EGOISTISKA!! usch usch usch!!!!



Skulle de va jag, höra att min Meja har det så här hos sin pappa så skulle jag ärligt talat slå in plytet på människan!

Postat av: Annika

Publicerad 2012-01-18 06:53:18

Håller med i mycket! har läst många trådar där det står att dom hatar sina bonusbarn, vilket för mig är helt chockande! mina två bonusdöttrar är underbara barn! dom var ju en del av mannen jag älskade, så därför kan man inte annat än att älska dom! blir man tillsammans med någon med barn så köper man hela paketet, annars kan man lika gärna skita i det! förstår inte hur man kan ha hat för ett barn! barn är barn och det går bara inte att hata barn! tur att wilja har en toppen bonuspappa:)

Postat av: Ulrika

Publicerad 2012-02-20 17:53:37

Hur gör man då om man varit ihop i två år, kämpat, haft det bra, men stundtals riktigt jobbigt. Jag är bonusmamman och troligtvis den dära 'avundsjuka' för så fort det gäller , ställa upp på kalas, inhandla presenter till dem, julklappar, följa med på klassresor så kommer de där jobbiga känslorna som jag inte kan hantera upp..jag älskar han...men kanske inte tillräckligt då när jag känner sorg och obehag...kanske är det en rädsla för att förlora kontrollen...jag vet inte..jag vet bara att jag sporrade min kille till att hänga med sina barn idag, de skulle vara borta hela dagen hade jag uppfattat det som, men helt plötsligt satt de och lekte här hemma när jag kom hem från jobb och hade stökat till...vad känner jag obehag och irritation. Det hade jag inte känt med egna barn....varför har jag svårt när saga gosar ner sig mellan oss när vi ser på tv?? Jag hade inte haft det om det varit mitt egna barn...jag är rädd jag måste lämna den mest fantastiska kärleksfulla underbara mannen i mitt liv därför att jag inte kan hantera mina känslor som dyker upp i samband med hans barn och det är oförlåtligt, men det är så hemska och ärliga mina känslor är nu. Kanske älskar jag inte han tillräckligt för att kämpa emot mina känslor för barnen eller så är jag bara en hemsk människa som inte kan kontrollera dem...

Postat av: Zarah

Publicerad 2012-03-04 15:35:45

Hållef med, och sedan alla gnälltrÅdar om att alla är såååå elaka mot dessa oskyldiga bonusmammor och all skuld ligger hos barnens biomammor. Finns en sån bitter tråd uppe nu där det diskuteras hur extremt elaka mammor det finns som kommenterar de stackars bonusmammornas inlägg, gå gärna in och titta

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela