Publicerad 2012-01-18 20:00:36 i Gravid med lillasyster<3,

BB-Väskan är nu redo.



Ikväll så fick jag arslet ur vagnen! BB-väskan är nu PACKAD.
Nu känner jag mig lugn, lillans väska är iallafall packad. Min kommer nog att kastas ner sen när de är dags i all hast! Men nu vet jag iallafall att hon har med sig allt hon behöver. Pyjamas, bodys, byxor, kofta, mössor! De som fattas nu är nappar & en mysig BB-filt som ska inhandlas till veckan ♥

Känner att drar det igång så är risken rätt stor att de kan gå snabbt! Wiljas förlossning tog ju 8 timmar från första möjliga känning till hon kom ut. Vi har ju en timma till uppsala... Så såfort jag börjar känna något så kommer vi nog att åka in!

Vad hade ni med er till BB??

Postat av: jennifer

Publicerad 2012-01-18 20:05:52

oj, en timma?

duktigt att kunna knipa ihop och hålla ut en hel timmes bilväg!

Postat av: ENDENISE

Publicerad 2012-01-18 20:37:30

myyyysigt :D Jag hade med mig för lite, igen haha :D Men jag hade ju inte planerat att föda i ytterkläderna liksom.



sv: För mig var det samma känsla hela tiden bara att det blev lite värre och värre med tiden, ju längre jag hade sammandragningarna dessto mer kändes dom eftersom att magen blev mör. Men jag kan ju förklara lite hur det kändes "när det satte igång". SÅ du kan ta det i åtanke eftersom att jag aldrig fick känslan om att det var på G eftersom att dom inte hade stryka.



Kvällen började med att vi provade färdknäppen (fniss) och sen började de gamla vanliga sammandragningarna. Det höll i sig hela kvällen och framåt 1-2 snåret kände jag liksom hur det sakta sakta kröp in mot ryggen. Det flyttade sig kanske 5 cm i timmen. Ju närmare ryggen det kom ju mer kändes dom men det gjorde inte ont ont utan det kändes bara, lite stramande känsla. Dom kom och gick oregelbundet men inom 10 minuter kom dom alltid och så var det fram till 4 på morgonen. Samma känsla i allt, inget hade ökat. Sen gick vattnet och allt fortsatte som vanligt i 20 minuter sen pang boom krystvärkar. Även här kändes som likadant bara att kroppen ville trycka på. Ingen smärta alls. Helt sjukt. Jag blev ju helt helt chockad men du har ju läst detta. Jag hade ju samma dag fått höra "du kommer verkligen veta när det är dax denna gång, första värken". Jo tjena mitt bena. VART VAR VÄRKEN DÅÅÅÅÅ? och Jo tack, den krystvärken kom visste jag ju :P haha.



hon har redan haft sina hormonprickar. Inte alls lika mkt som Wilgot men hon har ahft en del. Men dom har bara blivit röda då hon skrikit eller vart varm, annars har det bara vart knotter :) kram

Postat av: Amanda - Blivande mamma i februari

Publicerad 2012-01-18 20:55:58

Vilken tur du hade som hade en såpass snabb förlossning första gången, jag har fått höra av alla i min släkt att jag kan garanterat förvänta mig minst ett dygn. Haha inte jättepeppande men man längtar ju givetvis ändå! :) kram

Postat av: Emma

Publicerad 2012-01-18 21:27:07

Skönt att ha väskan klar! Då känner man sig lite lugnare :)

Postat av: Malou

Publicerad 2012-01-18 21:37:28

Varför Uppsala och inte Stockholm? (notera att jag inte har den blekaste vart Bålsta ligger haha)

Postat av: Tessah

Publicerad 2012-01-18 22:11:17

Kikar förbi. Ett tips till att ta med i BB väskan åt dig själv och ha till efter förlossningen. Choklad och coca cola :)

Postat av: Elena

Publicerad 2012-01-18 22:20:29

Ojoj, vad spännande! Hur känns det? :)

Postat av: Malou

Publicerad 2012-01-18 22:24:28

Sv- Jaha haha, ja det förklarar ju varför du åker in till Uppsala då :-D Geografin var inte mitt starkaste ämne ;-)

Postat av: Katta

Publicerad 2012-01-18 23:37:22

Vart här i gamla Bålsta bor du då? Me tanke på att du går förbi min lägenhet varje dag? Kram!

Postat av: Hannah

Publicerad 2012-01-19 07:31:13

Låter som en bra plan...

Hur e planen för Wilja när det är dags? Blir det till plastfarmor o plastfarmor efter som pappa S har en bit att åka för att hämta henne?

Kram

Postat av: Nikita

Publicerad 2012-01-19 07:48:16

Ja är också lite nervös att de ska gå snabbt, Albins förlossning tog bara 4 timmar.. Å nu ska man dessutom åka och lämna honom hos barnvakt på vägen :-)

Vi har ca 45min till sundsvalls sjukhus !

Postat av: Caroline- Mamma till Wilda

Publicerad 2012-01-19 13:13:09

Haha, tack så mycket.. det är otroligt hur en kvinnas kropp kan svara på en graviditet..



Nja, för att göra en lång historia kort så fick jag ett väldigt högt sockervärde i v37 som gjorde att jag undersöktes varje dag i ca en vecka.. det visade sig att hon v.38+3 vägde minst 4900 och ja hade havandeskapsförgitning så dem satte igång mig pga av att hon inte skulle bli större.. dem tror att hon blev så stor efter att ja ätit en kortare kortison kur i v.37 för förlamning i ansiktet.. ( som ignetligen inte rekommenderas till gravida.. men jaa så blev det =) ) Men ska få en genomgång av min bm nästa vecka varför det blev som det blev.. värsta förkomplikationerna hon hade vart med om sa hon idag.. Haha jasså..säger jag.



Hoppas ni får en riktigt bra dag du och Wilja och lillasyster =) och du. Du är en rikig SNYGGING=)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela