Publicerad 2012-01-02 19:08:59 i Wilja 17-24 månader,

Barkarby fram och tillbaka.



Nu har vi kommit hem efter att ha åkt land o rike (nu skämtar jag) för att köpa ett stödbälte i Barkarby.
Meeen... Varken babyland, babyproffsen eller barnenshus säljer stödbälten?! menar dom att man måste handla online? Vill ju inte köpa o sen blir de fel. Vill ju kolla så de sitter okej och är bekvämt!, attans. Men fick med oss en antikolikflaska åt lillasyster iallafall :D Nu är de inte mycket som saknas till fröken inte!

Har iallafall ätit jätte gott ikväll, Wilja blev supertrött i bilen hem! Men fick henne att hålla sig vaken :D så snart blir de en flaska välling och bums ner i sängen! Ska ladda.. Wilja ska va hos pappa i FYRA dagar! Hjälp. De kommer säkert att gå bra! men har inte lämnat henne mer än 2 dagar i rad ännu, och de är ändå över ett år sedan vi separerade.

Hur många dagar lämnar ni över? och hur gamla är era barn? :)

Postat av: Emma

Publicerad 2012-01-02 20:03:38

Konstigt att de inte hade bälten där... Har du kollat med något apotek om det kanske finns där?

Postat av: Sara

Publicerad 2012-01-02 20:06:38

Du verkar vara duktig på olika hårfärger :)

Jag är mörkhårig naturlig,mörkbrun.

Men jag vill gärna bli ljusare.

Måste jag gå till en frissa eller kan jag färga det ljust själv?

Isåfall vad rekommenderar du?

Kan lägga upp lite bilder på bloggen vilken färg jag är ute efter :)

Postat av: Gudmor

Publicerad 2012-01-02 20:17:01

Saknar min prinsessa!!!! Och dig såklart fina människa<3

Postat av: Caroline- Mamma till Wilda

Publicerad 2012-01-02 20:22:44

Åh vad synd, du bodde i gnesta tidigare va.. och bor uppe nånstans runt sthlm nu va.. annars hade ja haft ett stödbälte...

Postat av: Trixie

Publicerad 2012-01-02 20:41:18

Patricia jag måste verkligen säga en sak som jag har tänkt på superlänge; jag tycker du klär Wilja så himla fint! Hon ser alltid så hel och ren ut! En riktigt prinsessa :)

eller... jag kanske har sagt det förr - men så säger jag det igen :D

Kram!!

Postat av: Jenna

Publicerad 2012-01-02 21:03:04

Ja, visst är den fin! :) Haha, har inte tänkt på om den är svår att knäppa då jag inte provat, har den bara öppen eftersom magen är i vägen.

Jag har ett stödbälte som bara ligger här hemma om du vill ha. Vi är ju bara hemma och väåntar på att bebis ska titta ut :) Jag tror man bara beställer online, det gjorde jag. Kram!

Postat av: Jenny

Publicerad 2012-01-02 21:59:46

Jo gör det, dock har jag nog inte en så jätte avancerad blogg som uppdateras flera ggr om dagen direkt.. :)

Tycker det är desto roligare att kika runt på andra bloggar, speciellt mammabloggar.

Och som sagt är det ju lite roligt att se någon som är i ganska lik situation som en själv! Men separation och bråk med barnets pappa, hitta ny kärlek, flytta ihop med ny kärlek, få plusset på stickan (dock sluta mitt i missfall). Ja det är helt enkelt roligt när man känner igen sig i någon annan :)



Och för att svara på din fråga i detta inlägg; min son är 2 år och han är hos sin pappa varannan helg fre-sön. Skulle tycka det vore jättejobbigt att lämna honom längre. En vecka skulle vara rena helvetet ;)



Kram

Postat av: jessica - mamma till joline

Publicerad 2012-01-03 00:02:18

Stödbälte till magen? Kolla isf på underklädesbutiker. Vi säljer stödbälten till dom som har foglossning osv i vår butik, viktigt att det blir rätt storlek så att det sitter som det ska.



Hoppas allt är bra med et! Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela