Publicerad 2012-02-11 08:27:12 i De bästa av Bålsta! <3,

Trotsar lagen & åker till Gnesta!



Iiiiiih! nu kan jag inte låta bli att bli lite småååått frustrerad över att alla som har BF efter mig, ligger och föder bebis eller till o med HAAAR fött barn!!♥ Envisa lilla tjej, ska vi gå in på övertid denna sväng också? haha! GRATTIS till er alla som fått era små knyten! Ska inte påstå att jag inte längtar nu.

Är redan färdiga här hemma & redo ut på nya äventyr!
Idag så ska jag även försöka mig på nånting. Som KAN vara riskabelt... Men eftersom jag förväntar mig övertid nu så skiter jag i de, och trotsar! Jag SKA åka ner till min Gudson i Gnesta idag♥ Och där med basta! Men FÖRST, mot uppsala.
Ska sätta mig på tåget och åka den 2 timmars långa resan. (de går snabbare med bil för er som undrar).
Och OM det förmodan skulle hända någonting så tar sig Linus till Södertälje (där Wilja föddes) , och det tar honom knappa timman! och 20 minuter för mig :D Så de är inte hela världen.

Ska faktiskt stoppa ner lillans väska i Bilen så vi ändå har den redo! När jag och Linus stressar blir det lixom inte alltid så bra! Vi glömmer hjärnan innanför dörren om man säger så.
Och ikväll så ska jag på lite Tjejkväll hemma hos Maria! Ska bli hur mysigt som helst, HUR mysigt som helst. Den ni!♥

Postat av: Karolina, gravid i v. 37 💜

Publicerad 2012-02-11 08:57:16

Vad mysigt med tjejkväll:) blir spännande att se om lillasyster väljer att titta ut idag, hihi

Kram .<3

Postat av: Nikita - mamma till Albin&Meja

Publicerad 2012-02-11 09:31:44

Hoppas verkligen du slipper gå över tiden denna gång! De kan inte alls vara kul :-(



Ha en bra dag!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela