Publicerad 2012-02-18 08:52:02 i De bästa av Bålsta! <3,

Som ett paket på posten!



Åh, idag skulle mamman i familjen vilja vakna upp till ett STOOORT och mjukt paket levererat från Odd molly!! ♥ Känns som de skulle sitta riktigt fint. Få hoppa ner i denna underbara mjukisdress, som en smäck! Det värsta är att butiken nere här i Bålsta säljer denna dress för HALVA priset(!!) likaså koftan har dom fått in. *hjärtsnurr!*

Morgonen började innan 8 för mig här! Vaknade, stel som en liten gris sprang jag på toa! Bytt binda.
Ursäkta för vidrig info, men jag läcker! och vad fan de är, de är en annan fråga. Ser inte mysigt ut!
Och slemproppen verkar det inte vara. Huja, iallafall.
Morgonen har börjat med ett glas Cola! wtf?! Tror aldrig jag har svept ett glas. Men idag va de förbannat gott ska jag tala om för er, de satt fint!

Pratat med Simon imorse, Wiljas ögoninflammation är kvar! så blir de inte bättre under eftermiddagen så åker han in med henne så får hon antibiotika! Mammas skrutt♥ Saknar henne till tusen, känns som jag varit så himlans stressad sista dagarna och lixom inte hunnit med något. Lilla fröken bus, du är värd att få all all all all kärlek i hela vida världen! Men imorgon så, då ska du bli bortskämd!

Dagen har inte en enda plan! Rätt skönt måste jag säga :) men ändå liiite rastlös! Nu vill jag ha saker att göra, så jag slipper tänka & fundera. Allra skönast så! :D

Hoppas ni har en fin Lördag alla, och tusen tack igen för era peppande & värmande ord!
Ni skulle bara veta vad de betyder när ni lämnar en liten kommentar.

Att ett så litet ord, kan göra någon så glad! Tack vare er så ser jag faktiskt fram emot denna dag.

Postat av: Emma

Publicerad 2012-02-18 09:01:22

Åh, allt från Odd Molly är ju så fint.. Skulle nästan kunna tänka mig allt dem säljer :)

Ha en bra dag :)

Postat av: Josephinewestling - Mamma till Vira

Publicerad 2012-02-18 09:32:16

gud vilken vin dress. den hade man inte tackat nej till..

kram

Postat av: Therese

Publicerad 2012-02-18 10:06:57

Vad bra ni bra alla tre trots allt! Huvva vad otäckt! man blir ju som orolig.. vila å ta det lugnt nu så vill hon säkert ut snart!! Allt kommer å gå bra! Kramkram

Postat av: Anonym

Publicerad 2012-02-18 11:23:50

Jag hade åkt in för kontroll igen... Låter som vatten som läcker ändå. Be om en hinnsvepning i samma veva!

Postat av: Nathalie

Publicerad 2012-02-18 11:33:05

Har läst din fina blogg varje dag sen juni då jag själv blev gravid :) man blir alldeles varm i kroppen, all den kärlek du ger till din lilla skrutt och den stora längtan efter att den satans slemproppen ska dyka upp, väntan gjorde mej tokig :)

Min graviditet va fruktansvärd lika så förlossningen, så att läsa dina tankar och funderingar gör att man inte känner sig ensam , allt jäkla tjöt man får höra om att man ska njuta av sin graviditet..



fortsätt skriva tjejen , du underhåller , och håller tummar och tår att de händer nåt inatt :)



Kram Nathalie

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela