Publicerad 2012-02-05 11:19:26 i De bästa av Bålsta! <3,

Mysfrukost med mig själv!



Gomorgon alla underbara!
imorse vaknade jag och dimman låg tätt ute, vaknade och kände mig risigare än vad jag har gjort på hela veckan! Förkylningen släpper verkligen inte, och halsen börjar nu krångla! Känns som huvudet är fyllt med snor, och hjärnan likaså. Efter klockan 07 så bestämde jag mig för att gå upp! Hade legat och vridit mig i sängen sen innan fem, så de va på tiden. Kokade mig en kopp med varm té, tog fram en brustablett som för övrigt smakar helt himmelskt! Ifrån apoteket och smakar smultron & hallon.
Gjorde iordning en smörgås och satt med den stora filten vid köksbordet och myste ♥

Började plocka lite smått! Och vid 09 så vaknade raringen till liv. Och då började städningen!
Så skönt, svabbat golven, torkat iordning alltid! dammat, dammsugit. Ordnat i garderoben! Nu är det klart. En dusch senare, ett tappert försök till att bli mänsklig (lägga på liiite smink) känns som allt rasar av, näsan rinner & ögonen likaså! attans alltså, nu hoppas jag verkligen på att bli FRISK.

Är liiiiiite sur på morgonen! tagit så fina bilder, sen rensade jag datorn.  Och POFF så råkade jag radera bilderna...... iiiiih! attans.

Snart ska vi åka iväg och hämta hem PRINSESSAN! Nu börjar livet igen, äntligen. ♥

Postat av: Therese

Publicerad 2012-02-05 12:08:36

Raderade du dom från datorn? Isånnafall finns dom i papperskorgen så är det bara att återställa och ta tillbaka dom! :)

Postat av: Emma

Publicerad 2012-02-06 08:15:39

Ser ut som en mysig morgonstund!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela