Publicerad 2012-02-02 08:35:30 i De bästa av Bålsta! <3,

Morgonstund & tankar.



Morgonstund.. Natten för mig har varit allt annat än rolig, jag har verkligen inte kunnat sova!
Armarna och händerna har domnat bort precis hela tiden. Ibland gör de riktigt ont, andra gånger är de mest obehagligt och irriterande. Gör så man inte kan somna! Sträcker jag på mig så krampar hela benen på mig. Varför hade jag inte en enda krämpa med Wilja föör? Allt kommer nu! poff har de sagt. Känner mig som en 90-årig gammal kärring med ont i varje lem som finns att ha ont i! Och nu på morgonen så kan jag beskriva känslan som: träningsvärk!

Nej fy tusan vilket gnäll de är på mig! Men nu är de fanimej illa. Men nu är vi nere på 19 dagar kvar, hör ni? 19 till beräknat.. De är inte alldeles för lång tid kvar! så jag ska nog allt stå ut, och försöka mig på mindre gnäll.

Nu visar tempen -16 grader och vi ska spatsera till dagis! Vilket väder, dock så skiner solen och de får upp humöret lite! Ska passa på att vila lite här hemma medans skrutt leker för fullt♥

Postat av: Fanny

Publicerad 2012-02-02 09:01:50

Tyvärr finns det inte så mycket man kan göra för att slippa. Det din bm kan göra är att fixa handskydd med skenor som du kan ha på nätterna. det viktigaste är att inte vinkla händerna utan försöka ha de så raka som möjligt. Då domnar man inte lika mycket. Hua, det är jobbigt när man inte får sova :(

Kram

Postat av: sara

Publicerad 2012-02-02 09:15:21

åhh sänder lite kraft! klart du kan stå ut. liten kommer snart, snart är ni fyra. :))

Postat av: Sanna - Mamma till Embla

Publicerad 2012-02-02 09:37:32

Skönt för dig att hon tittar ut snart :)

Jag hade också krämpor när jag väntade Embla och tro mig det finns forskning som visar att det hjälper att gnälla lite ;)



Postat av: Josephinewestling - Mamma till Vira

Publicerad 2012-02-02 10:07:56

hehe ja du skulle ha kommit till Gävle och fått koppor :D hihi

Postat av: Therese

Publicerad 2012-02-02 10:34:37

Hmm, jag tycker jag känner igen dom där krämporna å det där gnället.. man känner sig verkligen som en gammal sur kärring ibland:) men det är det värt, och du har ju inte alls långt kvar!! skööönt... Här har vi 26 minus och håller oss helst inne! kraam

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela