Publicerad 2012-02-16 13:50:23 i Bara Patricia,

Jag är ur funktion.



Jag känner verkligen hur min kropp är ur funktion, humöret ligger nere på botten också.. Jag försöker att andas och tänka positivt! Jag är bara så trött hela tiden, och jag tar varje tillfälle i akt som jag kan till att sova.

Igår så sov jag både på dagen, fått en ordentlig sömn nu inatt! sov yttligare en timma imorse när Wilja satt snällt och kolla på barnprogram, det händer aldrig! Va medvetet borta, om ni förstår vad jag menar.
Wilja har inte velat sova ännu, men jag är helt slut och återuppstod nyss från de döda igen! vilket innebär att jag legat på soffan med halva ögat öppet och vilat i över timman. Men jag känner mig ändå mer död än levande!

Wilja är hur snäll som helst, de är hon verkligen! Samtidigt är hon gnällig för att ögonen kliar, febern är tack och lov helt borta! Men jag bara orkar inte upp och aktivera! Jag bara orkar inte gå omkring och känna den brinnande jäkla känslan mellan benen! Såfort jag går bränns de de där nere.

Ska inte klaga, försöker att inte gnälla! Men det är jävligt illa att inte orka med sitt barn när man är hemma såhär! Känner mig förjävlig och har dåligt samvete så de skriker om det!
Att städa denna dag? fy i helvete, så känner jag. Wilja släpar fram, jag bara stirrar på allt. Och jag orkar inte!

Postat av: Johanna- mamma till 3

Publicerad 2012-02-16 14:39:19

Du behöver inte orka. Vila och samla kraft nu<3

Postat av: Kimberley

Publicerad 2012-02-16 14:43:07

skit i städningen!;) den sista månaden innan Lily kom gjorde jag inget annat än slöa på soffan, och stackars Maia va säkert hur utråkad som helst. Men vi tog vara på tiden och myste ner oss i soffan och kollade på hennes favorit program, för vi får aldrig tillbaka den tiden där det bara är vi och våra äldsta guldklimpar =) Som min mamma sa, städningen kommer finnas kvar långt efter flickorna fyttat hemifrån, så vad gör det om det inte blir gjort några dagar ? =)

Postat av: Nikita - mamma till Albin&Meja

Publicerad 2012-02-16 15:23:13

Ush, vet precis hur du känner dig :( härda ut!! Kram

Postat av: Johanna

Publicerad 2012-02-16 15:30:52

Vila dig det är du värd!

Postat av: Nille

Publicerad 2012-02-16 16:45:13

Halkade in här, tänkte ba säga att ja bor 100 meter från Åre chokladfabrik och lätt godaste chokladen :D Lycka till med kiden och pojken :D

Postat av: Josephinewestling - Mamma till Vira

Publicerad 2012-02-16 18:57:48

åh denna choklad säljer vi på mitt jobb oxå. finns massor med olika smaker och goda är dom :D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela