Publicerad 2012-02-05 18:34:21 i De bästa av Bålsta! <3,

Hjärtat mitt är hemma & slutets tankar!



Att du mitt hjärta är hemma igen, det gör din mamma hel!
Idag som ni ser har vi inte gjort mycket alls! vi har knatat omkring hemma i pyjamas och myst från att hon kom hem. Har byggt med lego, vi har läst en drös med böcker! Myst i soffan framför tvn. Jag och Wilja somnade en sväng i soffan, och vaknade till nyserverad middag! Fläskfilé i ugn med tomatsås, lök & sen couscous och sallad till. Tack underbara hjärtat!

Annars har dagen varit rätt jobbig för mig! Har haft förvärkar sen jag vaknade, dom kommer till och från. Sitter i ett tag, sen släpper dom. MEN foglossningen har de senaste dagarna känts bättre (!!) är jätte glad över det.
Dock så har händerna blivit värre, känns som jag tappat all styrka i dom över huvudtaget. Och de kryper i händerna hela tiden nu, inte bara ibland.
Kan inte skära min egna mat längre! :( Känns lite sådär måste jag säga, men snart är det över. De är bättre på dagarna, då jag ändå kan ruska liv i händerna. När jag sover vaknar jag av att de gör så himla ont... och de tar ett bra tag igen innan jag kan somna om.

Idag är det 16 dagar kvar till beräknat BF, bara att hålla ut dessa dagar och förmodligen några till♥
Sen är lillasyster här hos oss, och mamma kan återgå till de normala.

Postat av: ENDENISE

Publicerad 2012-02-05 19:28:35

kämpa på ♥

Postat av: Catharina

Publicerad 2012-02-05 19:50:41

Hej.

Har läst din blogg sedan du fick W.

Tycker du skiver så bra och jag älskar att följa din vardag. Du är grym som kämpar på, tänk på att när de dagar kommer som du kännerdig ensam så har du iaf alla oss som dagligen läser din blogg för vi gillar den.



Nu till en liten fråga eller några.

Jag har träffat min pojkvän sedan i början på sommaren men vi har inte varit tillsammans offentligt förän i december, om du förstår vad jag menar. Dock har vi kännt varandra i 6 år men inte setts speciellt mycket de senaste 4.

Nu planerar vi barn, undrar hur folk reagerade när ni + och ite vart tillsammas så länge?

Och hut klarar ni det ekonomiskt och vad skulle du säga att det kostar i månaden?

Jag längtar verkligen efter dagen med stort D då vi +.



Hoppas du kan ge mig något humm.

Postat av: Tina - Minnas mamma

Publicerad 2012-02-05 21:19:00

Vad härligt, bara 16 dagar! Tiden går sååå fort! :D

Postat av: yasmine modell mamma och fru

Publicerad 2012-02-05 21:52:55

allt bra ikväll? kram

Postat av: Helen - mamma till Lea & Ellie

Publicerad 2012-02-05 22:59:58

Uscha, hoppas du slipper besvären med karpalttunnelsyndrom efter förlossningen. Jag hade stickningar i händerna och var bortdomnad i ett finger under hela graviditeten med min första, trodde besvären skulle försvinna efter förlossningen då den enorma vätskeansamlingen i hela kroppen bara rasade av under de första dagarna. Istället blev det tusen gånger värre. Vätskan gjorde att de blev övertryck i mina båda handleder som gjorde att jag fick påfrestning på leden och senan att jag hade fruktansvärda smärtor och knappt kunde bära L. Pratade med kirurg 3 mån efteråt då smärtorna inte försvunnit och då sa han att jag måsta sluta amma för att kunna börja äta medicin men att de inte var någon garanti för att de skulle bli bra utan operation så jag fortsatte amma tills L var 7 mån och började äta stora doser av inflammationshämmande diklofenak. Till min lättnad var jag nästan helt bra redan efter en månads medicinering efter 8 månaders fruktansvärda smärtor efter förlossningen. Med E fick jag inga besvär eller vätskeansamlingar alls så är så lycklig att jag kan njuta fullt ut av den underbara bebistiden den här gången utan smärtor. Stort lycka till nu inför förlossningen och hoppas allting ska gå bra!

Postat av: Emma

Publicerad 2012-02-06 08:25:26

Skönt att det känns bättre i fogarna!! Då blir livet liiite lättare iaf :) Men inte kul att du är sämre i händerna och måste ha hjälp med maten. Men som du skriver så kommer du ju närmre och närmre lillasyster varje dag!



Skönt att storasyster är hemma hos dig igen! :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela