Publicerad 2012-02-02 12:35:40 i Nagelförlängningar,

Dagens nagelförlängning!





Imorse när jag vaknade så kände jag mig rätt låg & trött efter att ha ont!
Så direkt efter jag lämnade Wilja, så hoppade jag in i en varm varm dusch, gjorde allt de där som är rääätt svårt att göra nu på slutet! speciellt i en liten duschkabin ;) men de gick! fötterna filades, så nu är dom också mjuka & lena.
När jag va färdig så kollade jag ner på mina hemska naglar, små korta stumpar som såg mer döda ut än levande! så plockade fram alla saker, och satte mig ner och gjorde en liten förlängning på mig själv.

Många har frågat om hur jag gör mina naglar, vad jag använder och så.
Till och börja med så använder jag inga 'riktiga' saker, utan jag har köpt Depends egna kit med förstärkning! sen använder jag tippar från kiss (likaså lim) olika filar, puts. Men inga avancerade saker alls! Tycker de är hemskt roligt att pyssla.

HÄR hittar ni mer naglar som jag gjort :)


De är så olika hur länge dessa håller! mina har setat ruskigt bra, då jag ändå tvättar dagligen, diskar, städar! på och avklädning på en trotsig unge! :D , har slagit av någon men inte så dom ramlat av. Och efter kanske 2-3 veckor börjar gelen se rätt trist ut. Mammas va fina i en hel månad, vet inte hur hon lyckades!

Men för 159:- kitet kan man inte begära så mycket! Så jag är iallafall JÄTTE nöjd över hur de blir för den lilla kostnaden. Självklart önskar jag mig en utbildning och ordentligt material! för liiite potensial har jag allt.

Postat av: Helena - barnvakt på Lidingö

Publicerad 2012-02-02 14:32:19

coola naglar!

Postat av: Elin

Publicerad 2012-02-02 16:07:33

Hur mycket tar du betalt för att göra naglar?

Postat av: Paulina

Publicerad 2012-02-02 17:37:14

Vet såna med utbildning som inte får till det och dina ser jättefina ut, du är duktig :)

Postat av: Josephinewestling - Mamma till Vira

Publicerad 2012-02-02 20:20:05

snygga gumman!

Postat av: julia

Publicerad 2012-02-12 18:02:08

fina! :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela