Publicerad 2012-02-16 08:27:43 i De bästa av Bålsta! <3,

12 Mars (!!)



Ouff, känns som jag och den här lilla ongen har bråkat med varandra hela natten! ♥
Hon har velat skrika, och mamma har bara velat sova. Hua! Feber kom inatt igen, sen så kladdades ögonen. Men helt under kontroll! Varken sämre eller bättre än första dagen.

Fick lite sovmorgon idag iallafall :D Så har ätit en mysig frukost till en lite gladare onge! Men fortfarande gnällig, och vill ha precis allting på sitt vis! Annars blir det ett j ä k l a liv.
Vad ska man göra idag? Kallt ute! Men solen verkligen SKINER! Vill ta oss ut någonstans, bara de inte blåser. Fröken får sitta i vagnen så inget kommer i ögonen på henne! Frisk luft har aldrig skadat även om man är sjuk. Bara hon inte är ute och leker & toksvettas! Nej, så en promenad ska vi iallafall hinna med tycker jag.

Nu är det bara att sudda suuuudda bort sin trötta min & göra de bästa utav denna dag också!
Ska nog få den att gå på ett eller annat sätt.


Och ingen bebis inatt heller! Kan inte låta bli att känna mig lite besviken när jag vaknar upp, har fortfarande en molvärk.. Men ingenting har skett! Grr.
Satt här och tänkte! Jag KAN alltså vara gravid ända till den 12 jäkla MARS! Har ni förstått?
Då blir jag igångsatt... 17 dagar här har dom i Uppsala! Det innebär att jag ska gå gravid i en MÅNAD till om ingenting sätter fart på riktigt. Hur ska det gå till? hur är det ens möjligt? Att känna så som man gör, och sen den långa övertiden? Hade jag bara fått må BRA så inga problem!
Att jag gnällde med Wilja kommer jag aldrig förstå nu, ingen foglossning, inga krämpor alls.

Denna gång har jag ju fått allt! Och de är NÄSTAN så att jag vant mig vid att högerhanden ständigt är bortdomnad! kan lixom inte göra något åt det alls.

Postat av: Hanna

Publicerad 2012-02-16 08:43:23

Fast jag förstår inte, om du går tillbaka i dina blogginlägg så står det att efter ditt första och andra rutinultraljud 1 mars som beräknad födsel. Titta själv! För tittut-ultraljud går inte sjukvården efter.



Hoppas verkligen den lilla tittar ut innan, bra kämpat!

Postat av: Sara

Publicerad 2012-02-16 09:20:30

Har följt din blogg ett tag och önskar lycka till när lilla flickan kommer. Hoppas ni inte behöver vänta allt för länge där hemma.



Krya på er!!

Postat av: Josephinewestling - Mamma till Vira

Publicerad 2012-02-16 09:28:46

haha shit den 12 mars. Evighet dit. Fast ändå känns det nära. jag fyller nämligen år den 15de mars. hihi.



kram på dig gumman

Postat av: Sanna

Publicerad 2012-02-16 09:45:28

I vilket program redigerar du dina bilder i? =)

Postat av: Johanna- mamma till 3

Publicerad 2012-02-16 09:45:53

Fy inget man ska behöva vänja dig vid. Hon kommer säkert snart. Jag har förresten inte lagt in någon gissning me. Jag tror att hon kommer komma den 29 februari kl 02.28 och väga 3130 gram och vara 48,5 lång:)



Krama wilja från oss, lilla sjukling.

Postat av: PATRICIA - Wiljas Mamma & gravid med lillasyster.

Publicerad 2012-02-16 10:03:14

Ja! :) Anledningen är att jag inte tror ett dugg på de datumet är för att när de påstås att jag blev gravid så var jag ifrån Linus i en hel vecka! :)

Och de andra besöket visade framflytt till 24:e februari och de sista på tittut 21:a februari.



Hon kommer när hon kommer helt enkelt! Men den 1 känns inte riktigt som de stämmer med tanke på de.

Kramar!

Postat av: ENDENISE

Publicerad 2012-02-16 10:03:16

Idag ska du klämma ut ungen, förstått? ♥ Skämt och sido men jag hoppas innerligt att du slipper gå så länge! kram finis!

Postat av: IJAS GARDEROB

Publicerad 2012-02-16 10:11:14

och du har provat allt sånt där "springa i trappor" och sånt som säger att man kan prova med? ;) kram!

Postat av: Josephinewestling - Mamma till Vira

Publicerad 2012-02-16 10:18:56

svar: hehe förstår det. Men vänta tills bf dagen och sen kan du klaga att du gått över osv ;) hihi..

Men det är ändå spännande. för när du inte uppdaterat på ett tag så tror jag hela tiden att du åkt in.. Det är inte bara du som längtar. jag är så nyfiken jag med :) hihi



kramkram

Postat av: IJAS GARDEROB

Publicerad 2012-02-16 10:22:35

haha va söt du är! då förstår jag att du har provat allt, det är väl helt enkelt bara att vänta! det är svårt att sätta sig in i känslan att vara supergravid när man aldrig har varit det. men jag vet hur det är att vänta. lycka till med allt! <3

Postat av: Maria - mamma till Liam ☆

Publicerad 2012-02-16 10:55:33

jobbigt med sånna nätter!



här skiner också solen, så mysigt :)

Postat av: Ida

Publicerad 2012-02-16 10:57:43

När jag väntade mitt första barn så fick jag tipset att snurra på bröstvårtorna och 20 min senare gick vattnet, i vecka 38+0. Skulle ju bara testa! :-P så det kan du försöka med om du blir övervänt. Lycka till med allt och kram! Vi följer dig spänt ända från Skellefteå :-)

Postat av: Tina- mamma till Julian

Publicerad 2012-02-16 17:11:22

USch v ad jobbigt att gå och tänka så!! Försök ta en dag i taget. Men jag vet hur svårt det kan vara. Mitt vatten gick i vecka 39+2 och dagen innan det hade vi varit på kalas och jag åt HUR mycket fikabröd som helst. Kakor, paj, tårta och saft. Det fanns ingen botten i mig. Jag tror att det var den sockerchocken som gjorde min kropp "redo" för att föda barn och så gick vattnet :) Så himla spännande att få följa dig nu sista dagarna av din graviditet. Jag är inne här flera gånger om dagen för att se om det hänt något nytt! Lycka till! KRAM

Postat av: Emma

Publicerad 2012-02-16 23:11:00

Det är konstigt hur man på något konstigt sätt "accepterar" sina krämpor till slut?! Man har dem såpass länge så det känns nästan som att man alltid ska känna sådär i kroppen. Det är tur att det finns ett slut, även om det för dig just nu kanske känns lite avlägset. Men varje dag som går för er en dag närmare lillasyster!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela