Publicerad 2012-04-09 08:54:20 i De bästa av Bålsta! <3,

Så tröttsamt! :(


Jag har bara en sak att säga till någon bakom flötet som inte riktigt förstår. Antingen så skaffa barn själv. Så du har ett större hum, eller så är du verkligen bara dum!

Man kan ha en titel. En titel som Pappa. Mormor, farmor eller vad som behagar. Men betyder de är du ÄR en Pappa eller mamma?! Man kan vara något biologiskt, men man inte är där. Sen finns det folk som älskar innerligt och alltid ställer upp!

Du har då inte en aning.
Vem är det som bryr sig? Vem är det som hjälper, ringer, frågar, tröstar och kramar? Jo! Inte i helvete är det blodsligt. Och det håller nog även Wiljas pappa med om i detta läge.
Vart fanns dom under Wiljas uppväxt?

Att hon har mer människor kring sig så är det väl bara helt fantastiskt? Att hon kallar sina biologiska & icke för samma sak, VAD gör det!? Det handlar om att inte särbehandla barnen.
Vilken tröttsam kommentar! Så onödig.. Och någon som v e r k l i g e n inte känner oss, eller dom.

Postat av: Lisa

Publicerad 2012-04-09 09:46:55

Stå på dig tjejen! Bra skrivet! Ingen ska tala om för en hur man ska leva! Förresten, du hade ett så fint linne för ett tag sedan, ett ljust i virkad spets, skulle vilja veta vart det kommer ifrån? Har letar efter ett sånt fint länge nu, och det var verkligen underbart!

Fortsätt som du gör, skriv när du har lust, vi trogna läsare ger oss inte av för det, vi förstår att du har annat som tar mer av din tid! Kram på er!!

Postat av: Finni

Publicerad 2012-04-09 09:59:10

Alltså det är så jävla sorgligt att så många människor måste komma in här och skriva en massa skit. Det är omogna och osäkra idioter som inte har ett liv som skriver sådant.



Btw så kallar vi också Johans föräldrar för farmor och farfar. Det är inga konstigheter och man får göra precis som man vill!



Kram på er!

Postat av: Ida

Publicerad 2012-04-09 10:15:15

För min del är en titel inte hugget i sten. Jag har en son som har världens bästa farmor och farfar och morfar också, men mormor är inte närvarande. Hon har träffat min son kanske 5ggr under hans 3åriga liv, min systerson har hon träffat 1 gång och han fyller snart 2. Hon bor i samma stad, men ringer inte, frågar inte, engagerar sig inte, hälsar inte på. Jag tänker omöjligen kalla en människa som är på det sättet för mormor, och hade min pappa träffat en ny kvinna så hoppas jag att det vore någon som älskar Hugo lika mycket som vi andra gör. Förlåt för svammlig kommentar, men jag blev så ledsen av inlägget. Jag tycker eran släktsituation med äldsta flickans farföräldrar lyser igenom, du behöver inte skriva det rakt ut, och jag blir bara lycklig för din skull när någon beter sig som farmor och farfar och väljer att finnas där fast det inte är biologiskt. Alltså, en titel är bara en titel för mig. Att VARA en farmor och farfar (och i mitt fall mormor) det är något helt annat. Du behöver inte publicera den här kommentaren, jag ville bara säga att jag känner med dig och tycker du gör det så bra! Du sårar inte någon, dom måste ju såra sig själva när dom väljer att inte vara med i varje sekund av WilJas liv. Hur kan man välja att vara frånvarande? Och hur kan man leva med det valet? Fortsätt stå på dig. Kram!

Postat av: MAMMAN SOM KÄMPAR FÖR LIVET

Publicerad 2012-04-09 10:18:39

Hej!

mailade dig igår :)

Postat av: Anonym

Publicerad 2012-04-09 10:20:05

Bra skrivet! Jag håller helt med dig om det där..

Men jag har en fråga, kallar Wilja Simon och Linus för samma sak? Alltså pappa?

Din blogg är jättefin. Kram på dig!

Postat av: Fia - väntan på majbebis

Publicerad 2012-04-09 10:25:08

Ang kommentaren kring vem som är farmor o farfar o inte, jag har själv under flera års tid vuxit upp i en familj där mina styvsyskon inte hade någon mormor o morfar, vilket vi har. Min mormor o morfar utsåg sig inte som deras mormor o morfar, men mina styvsyskon fick säga mormor o morfar till dem som om dem var det.

Ibland handlar det inte om blodsband utan om relationer och tillit. Om Wiljas pappa inte har något emot att Wilja har dubbla farmor och farfar spelar det väl ingen roll vilka hon kallar farmor och farfar. När hon är äldre sedan så kommer hon ha stenkoll ändå, och har nog då bestämt vem som kommer vara hennes farmor/farfar, oavsett om de är biologiskt eller inte.



Jag jobbar med barn i 6-9 års åldern och har hört många barn som sagt att de har dubbla far-morföräldrar pga att de har skilda föräldrar och ser det som en tillgång.



Eh, strunta i folks konstiga kommentarer, som dessutom är anonyma! Stå på dig och ta hand om din familj! :D

Kram

Postat av: Annika

Publicerad 2012-04-09 11:15:16

Ja det finns många människor som inte förstår om de öns någonsin kommer förstå. Tycker bara att dessa attitydpersiner kan hålla sig åt sidan och inte ens kommentera för att såra. Suck! Fortsätt med det du gör det du känner att du mår bäst utav! Du verkar vara en klok och fin människa!



Kram

Postat av: hanna

Publicerad 2012-04-09 11:46:25

Äsch bara strunta i dumma kommentarer, sen tror jag tyärr att genom att du lägger upp ett sånt här nlägg visar du att du tar åt dig och då tycker den här personen att det är ännu roligare att fortsätta:(

Postat av: hanna

Publicerad 2012-04-09 11:47:30

Jag kom på en sak. Ett tips: Gör så att det måste vara obligatoriskt att skriva in epostadrress om du vill vara säker på att veta vem som skriver:)

Postat av: Sofia

Publicerad 2012-04-09 11:50:41

Tråkigt att folk inte kan uppföra sig o hålla sina elaka åsikter för sig själva. Kanske våre på tiden att göra så att bloggen har lösen men det känns också tråkigt men det känns som det enda sättet att bli av med dessa elaka kommentarer

Postat av: My - Mamma till Alma

Publicerad 2012-04-09 15:13:51

Så sant så sant!

Postat av: Kimberley

Publicerad 2012-04-09 16:01:00

Att Linus och hans familj har tagit sig an Wilja visar ju massvis vilka otroligt fina människor det är! Vad är det för problem folk har med det?

Det är ju mer en vettigt att de ska vara farmor och farfar, och inte bara för att inte särbehandla barnen, men om jag uppfattat rätt så har hennes biologiska far-föraldrar inte funnits så mycket på plats?(ursäkta om jag tagit fel) så ska Wilja nekas det underbara förhållande man har då med dem? Bra tänkt där va!



Tycker ni gör det så bra Patricia, skit i idioterna! De lever nog inte det livet de själva vill och ser hur bra ni har det och tror sig ha rätt till att hoppa på och försöka förstöra - lite synd om dem faktist. De kan inte må så bra.

Postat av: Louise

Publicerad 2012-04-09 19:24:13

Stå på dig, tycker du verkar så otroligt stark som orkar ta emot all skit som människor kan kläcka ur sig. dom är avis på ditt liv och vilka fina barn du har!



sv: hoppas du också haft en bra påsk, men de såg ut som ni haft en riktigt mysig påsk :) kram

Postat av: Emelie

Publicerad 2012-04-09 19:41:05

Jag har inte läst din blogg så länge, men måste säga att den är helt underbar! Alltid mysigt och kika in här och ni verkar vara en helt underbar familj. :)

Postat av: Sandra, Colins mamma

Publicerad 2012-04-09 22:56:32

Tack så mycket vad gullig du är. Jag gillar din blogg jättemycket. Massor med fina bilder, bra texter och vackra barn. Ni är en sån fin familj och man blir glad av att få följa er. Du är en fantastiskt bra mamma. Kram

Postat av: ixzorra mamma till Nellie

Publicerad 2012-04-09 23:01:27

Postat av: Madde

Publicerad 2012-04-10 08:45:03

Jag är i ett förhållande där min sambo har barn, visst hon kommer inte från mig eller har mina gener men klart som fan så har jag en mammaroll i hennes liv! De är ju ändå jag som finns här jämt när hon är här varannan vecka, vi har lika stort ansvar för henne på våra veckor.. Och mina föräldrar behandlar henne som de behandlar alla andra barnbarn! Man kan ha fler av en "vara", speciellt när föräldrarna har separerat. Då är det ju nästan oundvikligt! Så den som skrev den kommentaren borde tänka om!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela