Publicerad 2012-04-04 16:33:13 i Recept, mat & bakelser,

Kladdkaksmuffins i mitt hjärta.



Igår bjöds de på gofika här hemma hos oss! innan folket kom rörde jag ner de vi hade, och resulterade i URGODA kladdkaksmuffins!♥

Till dessa behöver du:
2 ägg
2 dl socker
100 gram smör
1 dl ljus sirap
2 dl mjöl
100 gram mörk choklad
salt
1 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
Vitchoklad för att 'doppa' i.
Sen sjuss in i ugnen i endast 12 minuter(!!) riiiiktigt kladdiga, och in i frysen och låt dom stelna till utanpå. FRUKTANSVÄRT goda! ♥

Simon kom, och de första Nova gjorde va att le! Lillfian, hennes första riktiga leenden fick vi se igår. Lilla fia! Både till mamma, pappa och sen Simon när han kom. Efter en liten stund trilla Kakan & klara in! självklart lilla söta Dylan också. Satt och kolla på BB och skratta åt Jennifer (hon kommer ju härifrån bålsta). Och hujedamig, ut med fanskapet enligt mig! Göra bort sig sådär, pinsamt. Kan inte tillägga mer!
Sen drog dom på fotboll, och kvar blev vi en stund med barnen!
Sen natten. Ja, den ska vi inte tala om. En natt tagen från en skräckfilm! Värsta natten hittils med ungarna, när den ena blev nöjd blev den andra missnöjd, och så höll de på. Tror vi alla decka vid 01 och sov som grisar fram till imorse..

Postat av: Emma- Foto & Design

Publicerad 2012-04-04 16:45:20

Super fin blogg!

Hur mås det?

Postat av: Karolina, nybliven mamma

Publicerad 2012-04-04 22:28:02

Ser SJUKT goda ut!

Postat av: Elin Thejas Mamma + Lillasyster i magen!

Publicerad 2012-04-06 10:37:25

Hej tjejen =)



Du jag tänkte baka dessa goda muffins men skulle vilja veta hur man gör också inte bara vad som ska finnas i skulle du vilja skriva ner det eller säga om det finns nå liknade recept på nätet ? Kram till er

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela