Publicerad 2012-04-02 10:21:14 i De bästa av Bålsta! <3,

Barnlek med Mathilda!



Åh igår hade jag verkligen en toppndag med Mathilda, Wilja, Emilian, Nova & Alexander♥
Mötte dom vid tåget sen tog vi en promenad hem till oss! Barnen sprang dock åt ett annat håll, så de tog sig sin lilla tid för oss att gå hem ;) Väl på plats så va de RÖJ hela dagen lång! Ungarna skippa till och med att sova lunch. Men vi lagade mat, bakade & målade! Pratade en massa skit & åt upp alla rester från kalaset! Vid 19 började herrrskapet att bege sig!

Vi va rätt slut alla här hemma! Wilja somnade på atört efter badet, jag såg inte ens klart BB för jag slockna! Då har man gjort sitt helt enkelt ;) ♥

Postat av: Cherie Mårtensson - Mamma till Emma

Publicerad 2012-04-02 10:42:16

Skönt när man är sådär trött på kvällen :D Här ska vi till Öppna förskolan en runda i eftermiddag. Känns som det behövs efter en hel vecka hemma i sjuksängen :D

Postat av: Anonym

Publicerad 2012-04-02 19:43:37

Hon är så sockersöt att jag får gravidlust! ;)

Postat av: Mimi Ericson

Publicerad 2012-04-03 15:42:30

Så himla fin!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela