Publicerad 2011-09-27 17:24:49 i Livet i Gnesta,

- Tåg land & rike!




Idag har vi fart land & rike!
Efter 4½ timme kommunalt så är jag rätt slut må jag lova er!
Morgonen började med att vi gick upp vid 6, 08.00 gick tåget som tog oss mot Gnesta! Väl framme så möter Mimmi mig med en VAGN! hah, åkte ju utan för ja va tvungen att cykla till tåget. Tog en liten fika, sen hämta lite papper i gamla lägenheten (mimmis nu). Sen kom Papi och hämtade mig! Lillan stannade hos sin gudmor. ÅH så glad hon va! har nog hört: 'mimmi' 100-tals gånger denna dag :D <3 Sen gick jag iväg på möte.

Väl tillbaka så rensade vi ur förrådet! Och efter lite slit så tog vi en lunch och drack en kopp kaffe! back at days! som jag kan sakna de, de ska du veta.

Sen satte vi oss på tåget hem! Wilja har varit så DUKTIG på tåget hela dagen, är så stolt stolt stolt ska ni veta. Sov över 2 timmar sammanlagt, setat fint och INTE bråkat! vilken lättnad.

På fredag är de TJEJMYS som gäller, och Wilja har tandläkar tid nere i Gnesta. Nu blir de att DÖ ut i soffan, och betala räkningar! Alltid lika roligt :P

Postat av: Denize - Ensam morsa till E&E i Spanien - Foto - Personligt

Publicerad 2011-09-27 18:14:59

Det var sååå himla länge sedan jag kikade in här sist och mycket har hänt ser jag.

Grattis till nya kärleken och nya lilla bebben på g!



KRAM

Postat av: Anonym

Publicerad 2011-09-27 21:27:04

vilka tjocka ben du har fått

Postat av: Maria - med bebis i magen ☆

Publicerad 2011-09-28 08:57:03

vad elak den anonyma kommentaren är. du är skitsnygg!



och vad härligt att Wilja skötte sig så bra :)

Postat av: sara

Publicerad 2011-09-28 09:40:22

du är så fin :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela