Publicerad 2011-09-11 13:07:15 i En annan del av Stockholm!,

- Söndag




Dagen började med en liten sovmorgon för Mammas del! <3 07.00 ville prinsessan stiga upp! Vi får skylla oss själva när vi somnar kring 02 ;D MEN! Linus tog upp henne och stängde dörren. Fick sova en stund till, tack snälla snälla älskling! Efter en stund blev Wilja trött igen och somnade om en sväng med mig! Så 10.00 gick vi upp för dagen. Linus är iväg och hämtar massa kartonger och pyssel från gamla lägenheten.
Jag och Wilja har precis busat i ett bad! nu blir de lite lunch till folket :)


Sen idag blir de Match i Sigtuna! :D

Postat av: emma - mamma till hugo :)

Publicerad 2011-09-11 14:08:38

Den kostade 199 kr :) Superfin!



Åh så spännande!! :)



Bara så du vet så har du råkat skriv , istället för . i din bloggadress när du kommenterar så man kommer inte in till din blogg..



kram kram

Postat av: Em - Mamma till Malva & Liten i magen.

Publicerad 2011-09-11 14:09:14

Åh, så mysigt det ser ut! Har ni skogen alldeles där ni bor? :)



Haha, oj, jag råkade visst klicka i fel bloggadress! Men tack :) Jag hoppas det kommer bli toppen, det blir det nog. Planering är det bästa jag vet! :)



Jag håller helt med om att de inte ska behöva sitta utan om alla andra får, då är det liksom onödigt att ta fram något alls (varför vi inte fikar hemma). Är vi på café eller någonting så får Malva naturligtvis smaka, däremot brukar det räcka med en liten kant av vad jag nu äter, för hon är varken van vid eller förtjust i socker.



Men jag tror jag är mer strikt när det kommer till drickbara grejer än bullar och sådant. Festis/Mer är, i sockermängd, precis lika illa som läsk och detsamma gäller saft. Inte heller juice är så nyttigt på sockerfronten. Ibland får hon som sagt smaka på det också, men är det ingen speciell dag eller högtid så blir det vatten eller mjölk. För mig finns det ingen anledning att ge henne mer socker än "nödvändigt", det hon inte får saknar hon ju inte :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela