Publicerad 2011-09-30 09:27:51 i De bästa av Bålsta! <3,

- Söder , Gnesta, Morfar, Gudmor.




Nu ska mamma lilla göra sig iordning för att hämta upp prinsessan på Söder som sovit hemma hos sin Pappa. Sen bär vi av mot Gnesta! Ska hälsa på Morfar håkan, och sen ikväll blir det att mysa med Gudmor mimmi och Maria! <3 Ikväll kommer hjärtat dricka aningen för mycket... Komma hem, må aningen för dåligt... Komma hem och ångra sig aningen för att han drack som han gjorde! ;)

Dom ska nämligen på Middag och avslutning och fira segern med fotbollen! :D Så ja, de kommer bli rätt hårt. Mamma bestämmer sig för att hålla sig undan spya och en dräggig fästman! <3 Have fun, men du SKA orka med morgondagen! ;)

Imorgon så tar jag mitt pick och pack och åker ut till Storesyster för häng och mys! Naturhistioriska lutar det åt? Kan bli spännande. Inte varit där på ja, år! Så bilder kommer att tas. Men de kommer bli glesare med uppdatering! Ni får nöja er med appen på mobilen ;)

Ha en trevlig helg, för det ska vi!

Postat av: Emmasc

Publicerad 2011-09-30 13:24:42

Hej Patricia :) tänkte kolla om du skulle vara intresserad av en grej hos min frisör i barkaby. Att hon fixar ditt hår (gratis) och så skriver du det i din blogg och ger dina läsare 10% rabatt om dom klipper sig hos henne. Tänkte eftersom du har lite hår-inriktning i bloggen ibland :) om det låter intressant kan du maila mig :) kram!

Postat av: Caroline

Publicerad 2011-09-30 14:33:25

Fin tjej!!!!! :) <3

Postat av: Mammasara

Publicerad 2011-10-05 20:55:28

Åh vilken fin tröja :)

Vart ha du köpt den nånstans?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela