Publicerad 2011-09-09 09:00:31 i En annan del av Stockholm!,

- Nu börjar mailen trilla in igen till Linus..



Bara du & Wilja för mig, det ska ni veta. Jag älskar er genom allt!

Nu börjar jag bli less på det här.. Ni vet att jag la ut en inlägg tidigare, där Linus hade fått en mail. Där en person i sig beskrev hur hemsk jag var etc, att jag inte va nått att satsa på och lalala. Att vi fick sms mitt i natten av att någon sa sig vara Linus 'förra' , men han har aldrig varit tillsammans med någon innan mig? De hände jätte konstiga saker. Bara för att förstöra mellan oss! (vet vilka dessa personer är nu idag). Men de va en orolig tid, och jag mådde verkligen inte alls bra av detta! Ville ju bara vara med honom och må bra. Men visste inte vilken sida jag skulle tro på , hans eller deras. Men, de visade sig att Linus talade sanning! Och de visste jag innerst inne.
Men får man höra andra saker, ja då är de lätt att bli misstänksam.

Nu har det börjat igen.. Igår så fick han ett mail av en tjej från Gnesta! Där hon påstår att hon har fått mail från honom i Juni. TVÅ stycken har skrivit! Och jag vet att det inte är Linus som skrivit nått, han är helt i chock och är stum. Varför skulle han vara så dum att skriva till folk som han vet jag känner? - de är inte logiskt och går inte ihop. Nu vill vi iallafall ha print! Och han har nu bytt alla lösen. Då många tidigare har vetat om det. Men då är frågan. Vem är IDIOTEN som isåfall påstår sig vara hans 'vän' som sitter och skriver saker från hans facebook?
Och raderar de isåfall från utkast! För inte ett påstått MAIL finns kvar! alla andra, men inte just till dessa personer?

Och känns lite konstigt att personerna i sig skrev igår efter flera månader, samtidigt.... beloppet av 15 minuter?
Hm!

Orkar inte lägga ned mer energi på detta, varken någon av oss! Vi vet vart vi har varandra, de är huvudsaken.
Blir bara less när folk ska komma in och förstöra. SPECIELLT när de kommer från brudar från Gnesta!
Som jag skrev på facebook.. Har man plöjt hela stan, så vill man hitta andra utvägar. Men ge fan i min!

Postat av: Josefin - Melwins mamma

Publicerad 2011-09-09 09:23:02

Men fy vad hemskt, va irriterad jag blir.. Tydligen går de bättre för dig än vad de gör för dem. Men de behöver ju inte bete sig som om de vore 13 liksom?. Usch va barnsligt..

Postat av: Katinka mamma till Elias + liten i magen

Publicerad 2011-09-09 09:26:41

Det är ju helt otroligt att man kan hålla på sådär. Stå på dig och bara skit i det även om det är tufft. Nu ska snart få en bebis så glädjs av det och antagligen så är hon/han /dom bara väldigt avundsjuka!



Kram

Postat av: Kamilla -Oscar 100408 ♥ Bebis BF 111226

Publicerad 2011-09-09 10:10:35

Förstår inte varför folk måste vara så elaka. Vad är nöjet att förstöra för någon annan, vad får dom ut av det? Nej fy, att kunna kontrollera sin avundsjuka är en bra egenskap vilket dom/den här personerna verkar sakna!

Tur att du verkar vara en stark tjej! Ta hand om dig och din lilla familj och ha en trevlig helg! ♥

Postat av: Sanna - mamma till Embla

Publicerad 2011-09-09 10:10:39

Det finns ju tyvär många hemska människor . Stå på er bara

Postat av: Mimmi

Publicerad 2011-09-09 10:19:35

Vad är det som har hänt?:S

Postat av: Carro

Publicerad 2011-09-09 10:54:32

Det är såna där svartsjuka personer man inte ska bry sig ett piss om, har haft samma problem tidigare och det är inte värt att lägga energi på..

Hoppas det löser sig för er och att de barnsliga personerna växer upp och slutar hålla på!

Kram

Postat av: Sanna

Publicerad 2011-09-09 11:11:38

Sv: TACK så mkt! Fotar emd Canon EOS 450D, + diverse objektiv :)

Postat av: nathalie

Publicerad 2011-09-09 11:30:02

Du är så stark! Jag beundrar verkligen dig!

Postat av: Jessica

Publicerad 2011-09-09 11:55:43

Bry dig inte om dem där mailen. Har själv vart med om samma sak med min sambo men då försökte hans ex o andra förstöra men nu har vi snart varit tillsammans i 7 år :) man blir ledsen och trött på det men försök att inte lägga tid o energi på folk som bara är avis. Tycker ni ser jätte söta ihop :) lycka till i framtiden :)

Postat av: Jossan

Publicerad 2011-09-09 12:26:57

De är väl ungefär som elaka kommentarer, ger du dem ett helt inlägg så har dem "fått som dem vill".. Dem rubbar ditt välmående.. Ignorera ignorera! Folk som inte har det bra i kärlekslivet blir lätt avis/sotis. Ge dem inte bekräftelse på att dem lyckas röra till det i ert liv. Njut av helgen och av wilja/linus..., på måndag är det dagis:-) kram

Postat av: Anonym

Publicerad 2011-09-09 13:14:29

Folk kommer alltid snacka skit för dom är avundsjuka!

Klart det kan bli svinjobbigt MEN så länge ni är säkra på vart ni har varandra och på eran kärlek så tycker jag att ni ska försöka att inte bry er.. Jag vet av erfarenhet! Plus att ni har ju något helt fantastiskt att se fram emot nu, så skit i avundsjuka brudar!!

Postat av: theres, vincent & nova <3

Publicerad 2011-09-09 15:16:46

Man kan inte radera meddelanden från facebook, de man tar bort hamnar i arkiverade (länk längst ner på maddelande sidan) och där stannar dem.... :)

Postat av: Johanna

Publicerad 2011-09-09 16:55:58

Trist när folk ska försöka förstöra. Jag hoppas ni kommer på vilka dessa människor är & sätter de på plats. Skit i det, ni ser så lyckliga ut tillsammans & ni delar ju det finaste två människor kan dela med varandra. Jag hoppas inte ni låter dessa AVUNDSJUKA människor/människa förstöra? Avundsjuka människor finns det gott om som inte kan unna andra lycka! Stå på er & förmodligen är det någon människa som själv aldrig upplevt lycka! Ha en underbar helg!

Postat av: Sandra

Publicerad 2011-09-11 00:16:39

Det kommer alltid finnas folk som är där för att förstöra. Håll huvet högt och håll ihop :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela