Publicerad 2011-09-07 08:40:26 i Wilja 17-24 månader,

- Morgonmys i soffan.



Som ni ser så har jag och Wilja en massa mys medans regnet verkligen ÖSER ner utanför fönstret. Slutar de inte regna sådant, så har jag en känsla av att jag och Wilja stannar inne idag! <3 Åh, nätterna går så bra utan tutte alltså! Nu vet jag inte hur många dagar de är sedan sist? Över en vecka! Imorse så vaknade hon 06.00 första gången, och fick en flaska välling. Sen gick vi upp nu innan 08.00! Helt super alltså.

Wilja ligger fortfarande här brevid mig och kollar på barnprogram under filten! hon känns lite trött idag. Annars är de action 0-100 på Wilja när hon vaknar! så hon ligger här och gäspar. Hade inte så stor matlust på morgonen, dock fick hon ju flaskan för inte allt för längesen! Men en liten skål med fil, en banan och någon tugga på smörgåsen! Får bli mellis och sen en ordentlig lunch för fröken småätare sen :)

Vad hittar ni på när vädret öser ute? :)

Postat av: Sandra - Mamma till Leon

Publicerad 2011-09-07 09:05:54

Vad mysigt! Här öster det också ner.. Tänkte passa på och fråga vart du redigerar dina bilder? =) Himla fina!

Postat av: Patricia, mamma till Saga och Wiggo <3

Publicerad 2011-09-07 09:45:40

super nice ju! :)

Postat av: Sandra - Mamma till Leon

Publicerad 2011-09-07 09:50:47

jaha, det använder jag också för jag fattar inget annat, förstår inte photoscape helt ännu heller kanske därför jag inte vet hur du gör dina bilder :P

Postat av: tessan mamma till V & N <3

Publicerad 2011-09-07 10:17:43

Kan faktiskt vara himla mysigt med innedag när regnet öser ner. Eller gå ut och hoppa i stooora vattenpölar, det gillar Vincent! Tänkte på er när jag pratade med Vincent om brosimhall och ville bara in och tipsa om den om ni inte har varit där. De har ett litet äventyrsbad för de allra minsta, dock av minsta slag men verkligen uppskattat! Kram

Postat av: Caroline Elisabeth - Mamma till Jennifer

Publicerad 2011-09-07 15:12:48

Åh va hon är söt lilla mystjejen! :) Jag längtar tills min tjej är så där stor faktiskt. När vi kan mysa framför en film och så där. Men när vi väl är där kommer jag längta tillbaks till när hon var liten igen haha. Aldrig är man nöjd. ;P



Jätte fina kläder också! Har tittat på dom jag med. :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela