Postat av: miia mamma till My

Publicerad 2011-09-06 14:29:23

Bilden när Wilja pussar magen är ju sååå söt :)



Sv: Tack, vi blev nöjda :)

Gubben vill att jag ska jobba lite först så jag får upp föräldrapenningen. Och sen känner jag att jag vill va med om allt som händer med Mysan nu. Plus att kanske få henne blöjfri, på dagarna iallafall. 3 tror jag att jag vill hon ska bli innan nästa bebis kommer. Men kan tänka mig o ta ut spiralen när hon fyllt två, man vet ju inte hur lång tid det kommer ta innan det visar plus igen. Men man blir ju såååå sugen när man ser alla få barn och blir gravida :p Har några vänner nu som har barn lika gamla som My som ska ha igen. så det sugen lite i tarmen minsann :p Men, vem vet gubben kanske ändrar sig tidigare än han sagt :p (Hoppas, tihi)

Kram<3

Postat av: Kamilla -Oscar 100408 ♥ Bebis BF 111226

Publicerad 2011-09-06 15:39:48

Åh, tack :) Jag som tycker att du har en sån fin mage :P

Det är värre nu än med Oscar. Mådde illa i början till v. 10-11 kanske, och nu har jag fått foglossningar och vaknar på nätterna av att jag har sendrag i vaden. Halsbränna och konstant trött är jag också, men vafasiken, det är ingen idé att klaga för det är så värt det när h*n väl är ute ;)



Jag har ingen aning alls! Vi funderade på att kolla upp på RUL men tyckte sen att det är roligare om det blir en överraskning. Sambon är säker på att det är en tjej och han var säker på att Oscar var en kille så jag får hoppas att han har rätt så jag får en av varje :)



Hur mår du själv och vad tror du gömmer sig där inne? :)

Kramar!

Postat av: Lilla familjen

Publicerad 2011-09-06 23:21:31

Vilket fint kollage, älskar hur din gravidmage ser så stor och härlig ut ! (:

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela