Publicerad 2011-09-25 08:16:19 i De bästa av Bålsta! <3,

- Lördagen i helhet! <3



Som på kortet, jag är gul! stod i ett omklädningsrum och skulle därefter försöka få på mig en klänning!
OKEJ. Jag fastnade! - FICK inte upp den över armarna igen! där stod jag och fick råpanik i omklädningsrummet, stack ut huvudet och skrek på linus att han skulle hjälpa mig! Sen stod jag där o svor att dom gör kläderna alldeles för små, att de va en konstig storlek. Sen insåg jag.. Men Patricia, de är faktiskt DU som gått upp i vikt! Även på armar och rygg, haha..... Så jag sa skamset förlåt till klädesplagget och kände väl mer: Snart så! Snart ska jag fan komma i dig vackra klänning! :D

Igår så va de en dag då vi gjorde allt och ingenting kändes det som!
Började med att Wilja ville att Mamma skulle vakna 05.00 och leka. Mamma somnade efter 02.00! så jag va trött om jag säger så, Wilja somnade om en sväng på soffan efter de. Men 06.30 så va de verkligen morgon... Suck! gjorde iordning frukost, myste en stund! Packade ner lite kläder åt skrutt, Pappa S hämtade henne vid centrum.
Så vi hoppade in i bilen allihop, och åkte och lämnade tuss! <3 En hejdå puss & kram fick mamma!


Sen så mötte jag svärmor vid Gamla delen utav bålsta! Upp med bordet, och fram med smyckena, Sen satt vi där från: 09.00 - 16.00 och sålde smycken! :D en jätte trevlig dag i SUPER väder! Satt och drack kaffe, åt kakor och snacka skit helt enkelt! bra bra, mycket bra.

Linus kom förbi innan vi avslutade, sen så åkte vi hem. Duscha och gjorde oss iordning för att avnjuta en barnfri dag för oss själva! Lite middag i magen <3 strosa omkring en stund, sen va de dags för Bio.
Men nä! Fan så trötta vi va, så innan 21.00 styrde vi hemmåt och efter 23 sov vi. Vilken lördag!^^, men ibland är de så. Man är TRÖTT!

Postat av: Nicole - mamma till C & H

Publicerad 2011-09-25 12:20:22

Oh ;)

Postat av: emma

Publicerad 2011-09-27 23:25:05

snygging! var är klänningen ifrån? skönt att du fixat bloggen och att allt e normalt igen :) hur mår du&Wilja? hon är så fin! kramar

Postat av: Lilla familjen

Publicerad 2011-10-08 18:10:11

Så fin mage !

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela