Publicerad 2011-09-16 08:39:36 i De bästa av Bålsta! <3,

- Ikea, H&M, solariet & fotbollsträning!


Igår hade vi en skitbra dag! Linus kom hem, kastade i oss lite lätt middag! in i bilen, åkte till H&M, har ÄNTLIGEN köpt ett par Mamma-Jeans <3<3 (JAG KAN ANVÄNDA JEANS NU! WIHOOO) Och en kofta. Linus hittade en urmysig kofta (på bilden) och en stoooor halsduk som jag senare snodde under kvällen.
Strosa i Jakan o höll i hand, hade de allmänt mys bara.

Sen blev de en trip till Ikea! Fick med oss två krukor och två blommor hem, två korgar till badrummet och en glasskiva till den delen som fattades på tv-bänken! vilken skillnad de blev.

Tillbaka i Bålsta så kastade vi bara av oss allt här hemma! Sen bär de av mot SOLARIET! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅh<3 Första gången på.. Jag vet inte hur länge? Jag njöt! Och lite rosig på kinderna är aldrig fel. Men några minuter räckte såhär första gången!

Jag gick till gamla lägenheten, fixade lite. (ska ju vara tömd & städad den sista) så packa ner resten som vi ska ha hit.

I kylan NOTERA 11 grader... Ställer jag mig och kollar på Linus fotbollsträning! i endast tunntröja, (på bilden), väst och sen en FET halsduk! använde den som burka sista 25 minuterna. Men tycker de är så kul att se Linus spela! Han är så jävla duktig. <3 Sen hoppa jag in i en VARM bil och väntade på att han skulle bli klar!

Väl hemma, så serverades de varmamackor med marmelad och ett STORT glas oboy till <3
Wordfeud i ja... 3 timmar innan huvudet föll ner på kudden.

Postat av: Elin

Publicerad 2011-09-16 11:15:44

Allvar? Solar du när du är gravid? STRÅLNING liksom. Dum i huvudet eller?

Postat av: chayenne

Publicerad 2011-09-16 23:10:45

Hej :)

Fin blogg =)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela