Publicerad 2011-09-20 23:54:32 i De bästa av Bålsta! <3,

- Gnallmaraton hela dagen lang.



Svr på en fråga, om vart jag köper alla mina mammakläder.
Om sanningen ska fram, så har jag faktiskt bara ett par jeans som jag köpte häromveckan!
Äger inga mammakläder, utan har mina tidigare. Likaså med Wilja, hade då bara ett par jeans också. Dock DUM i huvudet som jag va så klippte jag av dom till shorts.. vilket jag ångrar, finare byxa får man leta efter!
Får jag fråga varför du undrade?


Idag har vi då inte gjort mycket vettigt..
Har verkligen mått sämst under vissa stunder idag! när linus kom hem från jobbet, så var de verkligen inge roligt.. hostade och låg i fosterställning i sängen! Hjärtat tog med sig wilja ut så jag fick vila lite, hem kom dom med Middag ala Sibylla! Mina goingar.
Tusen tack, att laga mat hade varit.... nä, tänk inte ens tanken.

Wilja och jag har gnällt ihop, dock har jag gnällt mer än dottra mi.
Jag börjar få ont i öronen också, har inte haft det sedan jag va liten!! minns inte ens hur de känns, men nu trycker de på vänstra. DAGIS-BACILUUUSSKER skyller jag på! haha. Så kommer det väl bli detta år, mer sjuk än vad man är frisk! Linus åkte iväg med svärmor, 4 timmar senare och en städad lägenhet så kom dom förbi med Wiljas nya cyckelstol! aaaah sa roligt. Om vi mår bättre imorgon sa ska den sättas på, och vi ta en liten tur. Hjälm och allt har vi!

Föresten, Wilja har fått sin första cyckel av farmor gunilla och farfar bengt! Den kommer va precis lagom till nästa sommar. Så jäkla söt! och en resesang står nu där, med nytt täcke och madrass! Nu kan vi va där och wilja kan somna i sängen istället för att sova i vagnen. Och för övernattningar! hel toppen alltså.
En grind är även införskaffad till deras övervåning! wilja älskar att utmana den farliga trappan....
Men icke sa nicke, den kan hon inte lura!!

Nu blir det att lägga huvudet på kudden efter en dag med riktig huvudvärk, tv-tittning och en allmän soff-potatisdag.. Idol är bäst detta år! LINNI ar helt otroligt grym. Är lite kär måste jag medge!

Postat av: Anonym

Publicerad 2011-09-21 20:34:51

du kallar väl inte linus föräldrar för wiljas farmor och farfar? jävligt otänksamt och elakt mot dom som faktist är hennes farföräldrar isf. Kan inte rå för att tycka illa om det är så.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela