Publicerad 2011-09-23 09:11:43 i De bästa av Bålsta! <3,

- Frukost i stora lass!



Frukost är de absolut bästa jag vet! Frukost i mängder, i olika färger! Det är nog de enda målet jag verkligen VILL äta allting! Scrambled eggs, bacon.. Dricka té, rosta en macka! Ja ni förstår! Jag GILLAR frukost! :) Likaså fröken här hemma.

Idag så vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på! Måste aktivera den numera FRISKA lilla ungen! Hon ska va hemma från dagis, då jag verkligen vill att hon blir riktigt kry tills på Måndag!
Så vad ska vi göra?
Är det någon som kanske vill träffa oss på en fika på stan, strosa omkring lite? Eller kanske komma hit?
VÄLKOMNA att höra av er! :D Måste ha nått att göra.

Annars så blir det nog en lugn kväll, lite Fredagsmys är aldrig fel <3
Inatt sov Wilja föresten utan att vakna! 20.40-07.10. Förstår ni??? hon har vaknat VARJE natt sedan hon föddes! Alltså inte varit ledsen, men vill ha lite närhet för att kunna somna om.
Men inatt sov hon dessutom SJÄLV och hon vakna inte! :D YEEEY. Och inge ramaskrik denna natt inte!

Postat av: Maria - med bebis i magen ☆

Publicerad 2011-09-23 09:46:04

nämen åh vad gott det såg ut! :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela