Publicerad 2011-09-22 17:44:00 i Wilja 17-24 månader,

- Fröken Busig!




Ja, så vad ska jag säga! Tösen har gått mamma på nerverna idag! <3
Men jag har skrattat lika mycket som jag blivit sur på henne, de går ju helt enkelt bara inte. Men som min syster säger: Patricia! hur FAN hinner du med henne? och ändå har hon tre egna barn! ;)
Wilja är lixom... Överallt och ingenstans på bara några minuter! GOGOGOGOGOOOO 0-100 i denna lilla madame.

Lik sin mor yngre, myror i brallan! skulle alltid hitta på saker att göra, fanns det inget på några minuter så blev jag alldeles knäpp! Följer hon sin mors fotsteg har jag ett par TUNGA år framför mig ;D Samtidigt så lättar de sen..
Haha! Toka, mamma älskar dig.

Middag har ätits, mys i soffan! snart ska Linus & Wilja åka iväg för att kolla på fotboll :) Mamma ska stanna hemma, plocka undan. (Baka?) Och BADA!!! Helt själv...... Njuta, svar - JA!
Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela