Publicerad 2011-09-11 14:02:10 i Bara Patricia,

- Dåliga dagar..



Det är du som får upp mig varje morgon älskling och föralltid kommer de att vara du som gör så jag ser ljuset i allt. Min dotter, min perfekta dotter. Kollar ut, känns sådär måste jag säga! Har känt mig rätt låg i några dagar nu, eller veckor? eller vad säger man! Känner mig trött precis hela tiden, kan vara de som får mig att ha noll ork till någonting, eller lust med något. Känns bara som jag har haft fler låga dagar än glada! Klart att jag är glad, men inte sådär riktigt som Patricia nästan alltid är! Känner mig ledsen, arg.. men på vadå? De är ingen som har gjort nånting.. Känner mig bara, ja som sagt! Lite less. Vill bara veta vart de grundar sig, så jag kan göra nått åt de.
HATAR den här känslan! Kan det va så att även om jag har allt jag älskar här, så känner jag mig ensam?

Postat av: Fia

Publicerad 2011-09-11 15:28:56

Ett litet tips... Börja med att köpa Blutsaft (den är bäst) på Apoteket/hälsokosten. Ta den varje morgon (drick apelsinjuice direkt efter om den smakar illa) i 3-4 veckor o fyll på med JÄRN o vitaminer som den innehåller massor av, o tanka energi.



Sedan kanske det är så att man ibland helt enkelt MÅSTE ha "trista, tråkiga, lugna, perioder när inget direkt händer, för att kunna uppskatta allt annat av "det lilla" som finns!? Tyvärr är det ju så att man måste kunna ha tråkigt för att kunna uppskatta det som är mer roligt.



Sen tror jag att det är jätteviktigt att försöka skapa/skaffa sig en "egen ny" vänkrets/nya bekanta/vänner när man flyttar in i en ny ort.

Det var verkligen superviktigt för mig när jag hade flyttat.

Sökte upp ALLT som fanns att göra där man kunde få/hitta nya vänner tillsammans med sitt barn. Barntimmar, sagostunder på Bibliotek, mamma-barn, barnsim, grupper you name it!

Tack vare det hittade jag några av de bästa jag har i mitt liv nu:)

Postat av: Em - Mamma till Malva & Liten i magen.

Publicerad 2011-09-11 15:37:34

Skickar en kram! Du är inte ensam om den där känslan ska du veta, men det går över. För mig är det väldigt upp och ner nu under graviditeten. Vissa dagar känns allt fel och jag blir arg och ledsen vad folk än säger, det känns som att ingen förstår mig. Väldigt otrevlig känsla, men som sagt, it too shall pass :)

Postat av: Emma - mamma till Hugo

Publicerad 2011-09-11 17:33:01

Förstår helt hur du menar!

Postat av: Cassandra, mamma till Josefin och Lexus

Publicerad 2011-09-11 20:27:36

Vilka underbara skor :) vart har du hittat dom? :) kramar

Postat av: Amanda

Publicerad 2011-09-11 21:33:04

Gravidhormoner! De är för härliga...

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela