Publicerad 2011-09-14 13:33:52 i Bara Patricia,

- Att få kalla sig Mamma?



Jag får alldeles ont i magen.. Efter att ha läst de vanliga bloggar som jag har gjort idag är jag både tårögd och alldeles lycklig! Att jag har fått äran att bli Mamma till denna fantastiska lilla tjej, jag har en bebis i magen som är så efterlängtad och så himla saknad! Jag har snart mina två barn - Och som mamma, så gör jag ALLT för dom.
Wilja kommer föralltid vara det vackraste, finaste som någonsin har hänt mig! Och jag kan tacka hennes Pappa så otroligt mycket, han har gett mig det finaste i världen. När Wilja kom till världen, så las äntligen mitt egna pussel.
Nu är jag hel, men sådär alldeles på riktigt. Har allt jag någonsin velat ha! <3

Att förlora ett barn, måste vara det värsta som någonsin kan hända! Även om det är ett foster, eller ett barn.
För så ser jag på det! Att använda 'abort' som PREMENTIVMEDEL är helt s j u k t enligt mig. Man får stå för sina handlingar! Kan inte ursäkta, tycker det är så himla fel. Denna fråga kan man dra upp miljoner gånger, och alla har olika åsikter om den. Att man gör en abort för man vet att barnet inte kommer få det bra - okej. Att man gör en abort för att man vet att man inte kommer klara rollen som mamma - okej. Då är du MOGEN och tar ett ansvar!
Men ligger du, blir gravid utan skydd o känner: nä, ojdå! Då tycker jag det är FEL.

Det finns kvinnor som försöker & försöker och aldrig lyckas! Det finns kvinnor som genomlider ett rent helvete för att önskan att få ett barn är så stor. Sen finns det mammor som inte BORDE ha barn! mammor som bara är egoistiska och tänker på sig själva, uppskattar inte sina barn. Ser dom som: misstag eller ser dom som: Du har förstört mitt liv! Hur kan dessa HEMSKA människor få bli föräldrar när andra inte KAN få barn eller FÖRLORAR sina?

Läste nyss att en ung Pappa SLOG ihjäl en av sina tvillingdöttrar, TVÅ månader gammal!
och han slog ihjäl henne?!?!! VART I HELVETE VAR DEN DÄR 'MAMMAN'? Över min döda kropp att någon skulle sätta ett finger på Wilja! Hellre att jag själv åker in för mord på idioten. Ingen, ingen rör mitt barn!


Kärleken som man känner till sitt/sina barn är totalt över gränsen! ingenting kan mätas. Inget ord räcker till, som Denise skrev. Den som KAN förklara, gör de gärna! för den är obeskrivlig.

Postat av: Jenna - Ung blivande tvåbarnsmamma

Publicerad 2011-09-14 14:28:59

Ang vagn så behöver vi också en ny vagn till bebisen då jag sålde vår gamla men vi kan få låna en kompis cameleon tills jag bestämt mig. frågan är väl hur ofta man kommer gå själv med båda barnen på stan.

Nu är jag lite inne på en urban jungle swift duet, men egentligen skulle jag vara överlycklig om jag inte behövde en dubbelvagn överhuvudtaget. med er förstår jag för hon kommer ju inte ens vara två när bebisen kommer. Blir snurrig!

Postat av: Linda

Publicerad 2011-09-14 15:31:58

JA det är helt galet!



Jag vill ha hår, jag vill ta kort. Så snart lönen kommer spikar vi ett datum. <3



Min mobil är efterblien, alla nr borta maila mig ditt på fb så löser vi det.

all my love/L

Postat av: Josephinewestling - Mamma till Vira

Publicerad 2011-09-14 16:26:44

fyfan slog ihjäl. vart läste du det?

kram

Postat av: Carro & Miley

Publicerad 2011-09-14 17:50:06

Jaa , hur förklarar man nybygget.. haha

Det ligger Om man går från simhallen nere vi bilvägen så går man rakt fram där så kommer nybyggets förskola på högersida nästan direkt.

Jag är jätte dålig att förklara sånt där , du kanske förstår ändå ? =)

kram

Postat av: Elin

Publicerad 2011-09-14 20:22:07

Håller med .. Sjukt vilka instinkter man får så fort man blir gravid/mamma!!



Ja det var galet gott! :)



Alltså, jag kommer inte riktigt ihåg.. Trooor att jag läste en kommentar du skrivit i någon annans blogg.. Jasmins (jasminsnall.blogg.se) kanske, kan det stämma?? (Amningshjärna här, kommer fan inte ihåg nåt längre..)

Och sen satt jag och tittade i arkiven en dag och såg att du skrivit om en gammal vän till dig som bodde i Nynäs å där bor jag med så kände att jag var tvungen att kommentera :D



Hoppas ni har en bra kväll! Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela