Publicerad 2011-10-26 12:48:47 i En annan del av Stockholm!,

Otroligt!


Morgonen började fint, men slutade lite panikartat efter ett samtal.. Så hoppade in i duschen och hämtade Wilja från dagis! (som för övrigt har limmat fast sina små löv så fint på pappret) <3 sen så SPRANG vi ner till bussen, bussen kom. Men fick inte åka med då de redan stod en vagn där inne, så fick snällt vänta på nästa och jag missade anslutningståget. Kul! Så får vänta en timma extra nu för att kunna åka ner till Gnesta.. Idag så ska jag fixa papper, skicka papper och vara med Mamma.

Blir fortfarande så chockad över att någon såkallad 'vän' har kunnat gjort så en hel familj sätts i skiten. Du ska bara veta hur mycket du orsakat! Du drevs av ilska på mig, av vilken anledning? Men tyvärr så tänkte du inte längre att detta drabbat alla, och inte bara mig.

Tänker inte säga att jag önskar dig likadant, för huvudsaken är att jag vet! Och vi vet. Att ni är ett enda stort skämt! Och inte värda att lägga någon energi på.

Ush säger jag bara, ush!

Postat av: Hannah

Publicerad 2011-10-26 13:02:39

Oj, vad har hänt?

Hoppas det ordnar sig iaf!?

kram

Postat av: a reader

Publicerad 2011-10-26 13:17:47

vad har hänt egentligen? skriv ett inlägg om de vettja

Postat av: hF

Publicerad 2011-10-26 13:41:37

Jag köper de gärna från dig?:) du är bäst! Kram på dig

Postat av: ENDENISE - Mamma till 2 i December

Publicerad 2011-10-26 14:19:51

åååh vad fiiint :D Duktiga Wonka!

Postat av: Caroline Elisabeth - Mamma till Jennifer

Publicerad 2011-10-26 22:54:30

Åh vad hon är duktig! :) Fint hon gjort! :D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela