Publicerad 2011-10-03 15:28:31 i Wilja 17-24 månader,

- Tok feber & mamma mys!



Har som sagt inte uppdaterat nått som ni har förstått! I Lördags kväll efter en supermysig dag på stan med syster & familj, gudmor mimmi och lilla Liam! Så kom vi tillbaka till Gosia! Skruttan började bli hängig på kvällen och jag misstänkte: feber.
Så rätt hade jag! På morgonen va Wilja rätt hängig, men ändå helt okej! ingen förkylning eller nått sånt konstigt som låg och spökade. Klädde på oss och åkte mot Järna för lite barnbazar! Hittade shit nada.
Aldrig varit med om en bazar med så mkt slitna kläder? usha!

Men Wilja började bli ännu sämre, så vid 14.00 så åkte jag och linus hem! när vi tog tempen så visade den: 40.4 , HJÄLP! hon hade ätit, druckit bra. Så trodde verkligen inte att den va så hög! I med en massa alvedon och vatten, mot kvällen va min bebis alldeles hjälplös och bara pep efter Mamma, ville bara ligga på min mage i soffan. Den sänktes ner till: 39.6 med alvedonen iallafall!
Natten va förjäklig för skruttan, pep och vakna hela tiden! :( tyckte så synd om henne!

Men när vi vakna så låg den endast nere på 37.7, så nu har hon lekt för fullt hela dagen! ätit sämre dock, så vi klädde på oss och gick o handla en glass.. Lite luft fick vi, sen har vi legat och myst på mattan ute på balkongen! mössa och kläder på :) bara så hon har fått lite frisk luft.

Resten av dagen kommer bli lika lugn den! Konstigt, bara feber och inget annat.
Fårse om hon går till dagis imorgon eller inte, är den borta så okej! det är ju bara 5 timmar, och skulle hon va hängig så är jag där på mindre än 5. Lilla skruttan!

Är det vanligt med så pass hög feber?

Postat av: Camilla

Publicerad 2011-10-03 15:49:00

tre dagars feber kommer med hög feber och skiftar om vart annat ingen annan symptom men efter brukar dem få lite röda prickar så kanske det :d

Postat av: Sofie

Publicerad 2011-10-03 16:09:08

Ja det är vanligt att småbarn får så hög feber, Felicia har alltid minst 39.5 i feber varje gång hon är sjuk. Och en gång var tempen uppe i 41.1 MED Alvedon i kroppen, det var panik fy fan! Så nu ger vi henne alltid en halv ipen supp & en hel Alvedon när hon har feber. Det är hemskt att se dem små så sjuka! :/ hoppas hon kryar på sig! KRAM.

Postat av: Anonym

Publicerad 2011-10-03 16:25:24

Såg dig på basaren i Järna och funderade på om jag skulle gå fram och säga att jag gillar din blogg. Men så fick jag en så fruktansvärt bitchig blick (så där som när man var 15 liksom) och då ångra jag mig. Hur kommer det sig att någon som verkar så himla glad och positiv jämt beter sig så drygt i verkligheten?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela