Publicerad 2011-10-11 20:17:04 i En annan del av Stockholm!,

- Stan & klumpiga Patricia är i farten!



När vi åkte mot stan så var Wilja världens gladaste unge.. Nånstans vid Sumpan tog energin slut, och hon förvandlades till den elaka tvillingsystern: trots! Skyndade iväg till åhlens för att träffa upp Rebecca! Bestämde oss för att äta lite uppe på Åhléns! Men tji fick vi då allt va stängt. Så! John chris it is. Som förövrigt har dom godaste pastasalladerna ever. Ett gamlat STANDARD fik! <3
väl där, efter sisådär 10 minuter så sitter vi äntligen ner! En latte fick jag, en latte försvann... ner i rebeccas KNÄ!
Ja ni hörde mig. Klumpiga jag spillde ut HELA latten över henne! vilken panik jag fick, bad om ursäkt gånger 1000. Men hon övertygade mig tillslut att de faktiskt var 'lugnt....' har jag nämt att jag är klantig?

Jag är OERHÖRT klumpig! så kom ihåg de om ni träffar mig. Spiller mer än barnen! haha.
Åt lite mat och pratade, Wilja sammarbetade inte riktigt med att sitta still. Helst överallt och ingenstans ville fröken vara! och påväg till tåget igen så fick mamma bära hela vägen, inget annat funka! Efter jag betalt min biljett tyckte jag de blev väldigt tyst? kollade ner i vagnen. Och jajjemen, Wilja sov!

Nu har jag burit över henne till sin säng, på med ny blöja och klädde av fröken allt UTAN att hon vakna!
Ja, hon må då vara trött.

Nu sitter jag här efter en jätte trevlig kväll och saknar hjärtat.
Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela