Publicerad 2011-10-11 11:47:13 i De bästa av Bålsta! <3,

- Städa, förskola, duscha, inget & göra.



Lillstrumpan är lämnad på förskolan!
Och jag har städat igenom hela lägenheten, golven dammsugade & moppade! Hyllorna rena. Ja, de luktar gott! - precis så som det ska va. Nu gör sig den lätta lilla foglossningen påmind... De blir bara värre och värre, från början så bröt de ut efter långa promenader! Nu kommer de när jag setat still och ska upp från soffan och börja gå, efter en stund så mjuknas de upp. Och när ja gått steget för långt, så börjar de ömma igen! ska inte gnälla, vet mammor som har de så mycket värre med smärtan. Men har man aldrig haft de, så känns detta av! Och jag är inte riktigt van att bli 'hindrad'. Springa kan jag GLÖMMA! De kunde jag med W fram tills slutet. Bara tanken på de nu, så känns de som jag har tusen blåmärken i underlivet.

Idag blir vi själva här hemma! Linus har träning, och sen iväg och kolla på fotboll. Så ska försöka hålla oss sysselsatta denna dag. Tips?

Föresten, någon som vill ses på stan eller vart som imorgon för en fika och lite bebishäng! så hör av er :)

Postat av: nathalie 17 år och gravid

Publicerad 2011-10-11 12:04:50

Hur känns det att ha foglossning och när vet man om man har det?

Och hur vet man om det är bebis man känner i magen?

Förstår om detta kan vara svårt att svara på men jag kan inte skilja på vad det är jag känner i magen och varför jag har så ont neråt ljumskarna hela tiden.

KRAM

Postat av: Ida - Mamma till Leo

Publicerad 2011-10-11 12:06:01

Vart bor du nånstans?:D

Postat av: Nicole - mamma till C & H

Publicerad 2011-10-11 12:15:45

:)

Postat av: Katinka, mamma till Elias + bebis i magen

Publicerad 2011-10-11 12:47:37

Usch för foglossning, jag hade det hela graviditeten med Elias och det slutade med starka smärtlindrande tabletter och kryckor så hoppas verkligen att du slipper det!



Men tips från mig då är att alltid sova med kuddar mellan benenen och undvika trappor :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela