Publicerad 2011-10-21 12:05:53 i Wilja 17-24 månader,

- Skitunge aka Wilja.



(Favorit i repris..)♥

Vad har hänt? Klockan är tolv och jag har inte setat vid datan knappt! Fy, idag är jag så oförskämt trött.. Igen! Uuh, så trött på att inte känna mig på topp även om jag sover ruset av mig! Väntar på att Wilja ska somna en stund, så vi kan gå ut och leka lite i det fina vädret sen, så hon får aktivera av sig lite!

Wilja har förövrigt blivit riktigt förjävlig här hemma när det gäller att RÖJA!
Innan så har hon ju lekt, med sina saker och så. Nu ska hon slita i allt, dra ut allt ur alla lådor, tömma alla väskor, dra ut alla skor, alla vantar, sina kläder! mina kläder, köksgrejer.. shit va han hänt?! Hon bara kastar saker hejvilt omkring sig. Detta har aldrig aldrig hänt innan! Hon har börjat med så mycket HYSS. Kastar saker på mamma - nej Wilja, inte kasta bebisen på mamma. Sen skrattar hon och DRÄMMER den i skallen på mig! Va ska man göra? Jag kan ju inte kasta bort dockan, då ser hon ju att jag gör likadant.

Säger till på skarpen, hon lyssnar. Pussar och säger: flåt.. när jag tittar bort en sekund så ser jag en docka kommer flygandes i ögonvrån och Wilja med de största leendet på läpparna.
S k i i i i i i i i i t u n g e!

Postat av: Maria - med bebis i magen ☆

Publicerad 2011-10-21 12:41:39

åh jobbiga underbar busfrö! :)

Postat av: ENDENISE - Mamma till 2 i December

Publicerad 2011-10-21 12:42:21

ÅÅÅÅh en Wilgot, han gör likadant.. testar testar och testar lite igen. Han vet precis vad mamma tycker är okej och INTE.

Postat av: Cissi - Mamma till Vidar

Publicerad 2011-10-21 12:52:58

Välkommen i klubben! :D



Haha, skämt å sido. Min kille är preeeecis likadan. Kan man härja, så ska man härja(!)

Ungen har till och med lärt sig klättra på kökslåde-handtagen och en dag stod han plötsligt på köksbänken och tömde kryddburkarna. Yeeey!... eller inte.



Tror det bästa är att aktivera dem, gå ut och leka mycket. Tyvärr är man lat vissa dagar och andra är vädret å helsike ;)

Postat av: Emmasc

Publicerad 2011-10-21 13:05:04

Sådär är Hugo alltid :p

Postat av: amanda

Publicerad 2011-10-21 14:00:24

Jag har ingen aning men om det vore min dotter så kaske jag skulle prova med att ta ifrån henne dockan och sätta den på ett ställe där hon kan se den men inte kan nå den. På en hylla eller någonting. Vill hon ha dockan får hon det förklarat för sig att hon inte får kasta dockan, gör hon det ändå så får dockan sitta på hyllan igen.



Bara en idé jag fick.

kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela