Publicerad 2011-10-07 07:54:43 i Frågor & Svar,

- Så arg så jag kokar!


Ush jag är så ARG!
En rå och rent av ELAK kommentar kom in som jag inte tänker publicera, den finns på under inlägget:
Finns inte ett ord.

Att en sån förjävlig kommentar kommer in gör så att jag blir fruktansvärt förbannad!
Säger man sånt? Oavsett vad man tycker, SKRIVER man så? Ska man sitta och döma personer efter utseénde, ska man sitta och döma andra genom en förbannad jävla dator?

Låt mig börja.
Det du säger betyder absolut ingenting, förutom all omogenhet bakom kommentaren som gör mig helt rasande. Kom inte och skriv nu att jag inte ska bry mig, för när de handlar om personer som är viktigast för mig, så blir jag arg. Jag är för i helvete inte tillsammans med någon tack vare det yttre? Att jag är med någon betyder att jag VILL, att jag älskar just DEN personen för den HAN är! Att HAN får mig att må bra, känna mig komplett, ge mig kärlek, ge Wilja kärlek, ge vårt BARN all kärlek! Att han är den som ständigt finns här, han som ständigt peppar, han som ständigt och ALLTID tar oss i första hand!

Det är DÄRFÖR jag älskar honom. Och att JAG tycker att han är de viktigaste och snyggaste för mig, de får stå för mig själv. Men i mina ögon så finns det ingen finare person, välkommen hit och träffa honom! Då förstår du, JAG ÄR SÅ JÄVLA LYCKLIGT LOTTAD och du kommer bli så svartsjuk så ögonen blöder!

Har en kille som tarhand om min dotter som sin egna, tar de ansvaret knappt en Pappa tar.
Har en kille som har gjort allt han kan för både mig och Wilja!
Jag har en fästman som får mig att känna: Jag duger precis som jag är, för han älskar mig iallafall. För första gången så kan jag vara precis mig själv, våga vara mig själv! för jag vet att han aldrig skulle döma mig.
Vilken kille gör det? ta och hitta honom ute du.

Kalla mig ytlig när de gäller mig själv de ör nått jag står för. Att jag vill ha fint hår, läppar, va smal skitsamma. Men jag vill ha människor kring som mig ÄLSKAR mig för den JAG är, och jag skiter fullständigt i hur min bästavän ser ut, eller min pojkvän ser ut. Gör HAN mig lycklig, eller hon mig lycklig! Då är de så, punkt slut.

Postat av: Maria - med bebis i magen ☆

Publicerad 2011-10-07 09:04:08

fy vilka hemska människor det finns alltså!

Postat av: Helena

Publicerad 2011-10-07 09:25:00

Hej fina du. Vilken otroligt pantad person som skriver så! Skulle hon säga det till nån irl? Aldrig. Fy vad patetiskt.



Jag blir irriterad på mig själv att jag inte kommenterade inlägget igår då jag verkligen hade tänkt göra det. Tänkte skriva att jag blev så varm i hjärtat av er kärlek. Du längtade efter honom hela dagen och så kom han hem och då hade du bakat till honom. Ni är så otroligt mysiga! Ni har den kärleken alla önskar sig och han verkar vara helt perfekt som gör dig så lycklig.



Jag har nyligen börjat läsa din blogg och gått lite längre bak för att läsa om ditt förra förhållande. Jag känner igen mig precis med mitt ex! Det du skrev om "vad ska jag säga nu för att han inte ska ta på mig" stämmer SÅ bra! När kärleken försvinner spelar det ingen roll hur snygg personen är!



Var inte arg och låt inte en sån idiotisk kommentar förstöra din dag. Du har en helt fantastisk familj och är lyckligt lottad. Kram



Ps. Linus är vråååålsnygg!! :) Ds.

Postat av: Jessica mamma till ella o linus

Publicerad 2011-10-07 10:05:41

Nån avundsjuk idiot sitter bakom sin skärm och spelar kaxig! Linus är skitsnygg och verkar verkligen vara en toppenkille!! Dtömkille! Förstår att du blir arg men de är säkert nån stöddig 13 åring som inte vet mkt om livet o kärlek som skriver!



Du får så många dumma o korkade kommentarer så ofta, fattar inte att folk pallar! Men i många av kommentarerna märker man verkligen att den som kommenterar inte har barn själv, för de är så sjuka påhopp om att " man inte älskar sitt barn för att man tyckte de va skönt att för engångsskull få sova ut en morgon då barnet sov hos mormor mm" störda kommentarer med andra ord!



Ta inte åt dig, jag älskar din blogg o dina fina bilder som förgyllet bloggen så mkt:)

Postat av: Läsare

Publicerad 2011-10-07 10:14:44

Jadu, jag förstår inte hur man kan sätta sig bakom en skärm och knappa ner något så pinsamt och sen gå därifrån och fortfarande vara nöjd med sig själv, då har man sjunkit lågt! Jag tycker att L verkar vara en fantastisk person (utifrån dig) och tycker han ser bra, trevlig och snäll ut! Hallå, finns det nått mer att fråga efter?! Jag tror inte alla tycker min karl e vacker.. men det finns så mycket annat som spelar in i utseendet, som gör honom till det vackraste jag vet. Personen som kommenterade har väl antagligen aldrig varit riktigt kär :) Ha en bra helg! Kram!

Postat av: Klara

Publicerad 2011-10-07 11:08:49

Vet inte ens vad jag ska säga, en idiot alltså, vad spelar det ens för roll?! Man väljer väl ändå inte vänner och partner på grund utav hur de ser ut? Det är väl personligheten som är viktigast?

Dessutom är Linus inte ful. Det är antagligen nån avundsjuk idiot som inte klarar av att det finns de som faktiskt har det bra. Stå på dig!

Kram

Postat av: ida

Publicerad 2011-10-07 12:31:32

Haha läste kommentaren, fy vad töntigt skrivet. Bry dig inte i såna där, bara någon avundsjuk person som sitter och skriver sånt. :P

Postat av: amanda

Publicerad 2011-10-07 16:06:41

Mari är en olycklig, avundsjuk tjej som antagligen tycker det är väldigt jobbigt att läsa om er lycka. Synd att hon känner att hon måste trycka ner någon annan för att få sig själv att må bra. Lite sorgligt. Får väl hoppas att hon finner en mening med livet och kan glädjas åt andra istället. (:

Postat av: moa

Publicerad 2011-10-07 19:27:11

Jag blev också förbannad när jag såg Maris kommentar. Om hon är äldre än 13 år så är det synd om henne. Stackars människa som tror att man väljer partner efter utseende. Inte för att jag tycker att Simon är snyggare än Linus, men det spelar ingen roll. Din Linus verkar vara en väldigt genomgo och fin kille!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela