Publicerad 2011-10-17 23:19:02 i Bara Patricia,

- Många tankar.


Tankar snurrar, vet inte vad jag ska tänka. Hur tänkte jag innan? hur kunde jag låta det bli så fel! Min dotter är livet själv för mig, och det kan ingen ta ifrån mig. Ingen kan ta ifrån mig att jag är den bästa mamman för Wilja! Att jag ständigt gör allt för denna lilla flicka, som är en så stor del av mig. Det käraste jag har!
Därför gör det så ont i mig själv att jag har utsatt henne för detta. Detta krig, ett litet barn som inte har haft valet att komma till världen. Utan det var vårat val, att det har blivit såhär. Att jag som mamma till ditt barn blir behandlad såhär. Kommer inte dra upp detaljer. Hade jag vetat om det här när jag väntade henne, så hade jag kunnat vara i vecka 20 och ändå gjort abort för min DOTTERS bästa! älskar jag henne så som jag gör, så skulle jag gjort det för henne.

Så många gånger funderar jag på att tabort bloggen, men jag måste få skriva.
Funderar på att öppna en ny, under ett annat domän, skriva för mig själv och bara mina vänner. Ingen annan!
Jag önskar bara att alla lär känna den personen som jag känner, och inte den goda som jag också gjorde ett tag. För oj, han va det bästa som fanns! Men just nu är det inte så, inte för någon av oss.

Jag är slut, men vet du? än har du inte knäckt mig!
För jag har nått att kämpa för, min dotter. Och min familj, det du sket fullständigt i.

Postat av: Cissi - mamma till Cornelis

Publicerad 2011-10-17 23:49:50

Massa, massa kramar till dig <3

Postat av: Veronica

Publicerad 2011-10-18 00:01:02

Hej! hoppas du inte ta bort denna blogg, kikar in här flera gånger om dagen och verkligen älskar att läsa din blogg :D

låt inte han förstöra detta också.. har också mött på idioter som försör och rent av sakt bara är elaka men låt inte det krossa dig! kram

Postat av: Milla

Publicerad 2011-10-18 00:16:47

Du har så rätt i det du skriver. Man märker att allt du gör är för Wilja, och det är bra. Men det är så synd att hennes pappa inte kan göra likadant. Ibland vill man ta över smärtan från någon annan, och just nu vill jag ta över den från dig, för jag tycker du har fått tillräckligt. Jag antar, tror och hoppas att du får stöd och kärlek från Linus, och att ni inte låter detta förstöra något mellan er. Det tror jag däremot att er kärlek är för stark för. Och det är just det du ska vara, stark. :) Så här kommer en stor styrkekram från mig. Jag finns om du vill skriva av dig, jag lyssnar om du behöver ett ickedömande öra. :) /Milla

Postat av: naiana mendoca

Publicerad 2011-10-18 08:13:02

NEJ! Varför ska du ta bort den här bloggen, allt du skrivit, du kommer att ångra dig. Jag älskar din blogg och läser varje dag. Ta aldrig bort bloggen! Varför funderar du över att göra det, ska du verkligen låta han vinna? Du är starkare än så här och du kan bättre, Patricia. Du klarar det här, det är bara nu det känns som jobbigast. Men ärligt talat: ska du verkligen lägga ner bloggen, du som lagt ner hela din själ, alla tankar. Du gör ett stort misstag då, du vet ju hur många som vi är som står bakom dig och stöttar dig när du skriver att det är jobbigt. Vill du att Wiljas pappa ska styra dig och till och med din blogg. All tid som du lagt ner. Nej, Patricia, nu får du tänka om. Skärp dig, DU ÄR STARK! Glöm aldrig det. Tänk efter noga nu: Är han verkligen värd att stänga ner den bloggen som du har skrivit under hela den här tiden? GE INTE UPP! Stänger du ner bloggen, vad ska vi läsa om då? kram.

Postat av: Michelle von Walden - Gravid!! <3

Publicerad 2011-10-18 17:21:01

Neeeeej Patricia du får inte ta bort bloggen, älskar din blogg! Och alla har vi svackor, förstår att du känner dig nertryckt och smutskastad just nu, förstår att du vill din dotters bästa och jag vet att du vet om de själv också! Du, Linus, Wilja och lillasyster kommer klara er igenom det här. Du är stark kom ihåg det! Kramar om!

Postat av: emma - mamma till dwayne

Publicerad 2011-10-21 13:55:12

nej patricia stanna kvar här! jag njuter verkligen varje gång jag läser din blogg och dina bilder. det är så roligt att få ta del av ditt o wiljas liv! låt ingen förstöra för dig. jag vet inte precis vad det handlar om som du skriver om i dessa inlägg men vad det än kan vara är du starkare än den skit som försöker ge sig på dig! :) du har klarat dig såhär långt vilket betyder att du kan klara dig ännu längre! stå på dig! kram <3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela